Cześć dziewczynki
Co do temperaturki :
ja mierzyłam najpierw w ustach, ale zmieniłam miejsce, bo w różnych miejscach jamy ustnej tempka może się różnić, więc dla ujednolicenia zmieniłam na mierzenie w pochwie.
Co do odejmowania - robi się to w przypadku, gdy z jakichś powodów zmierzy się temperaturkę o pół godziny później (np.w weekend - wtedy trzeba 0,05 stopnia odjąć, mierzenie godzinę poźniej - 0,1 stopnia, mierzenie pół godziny wcześniej +0,05 stopnia itd). Termometr mam z dwoma miejscami po przecinku, elektroniczny. Na początku wyciągałam jak zapipał, a teraz trzymam 5 minut, bo czasem tempka jeszcze "naciąga". I myślę że obserwacje idą mi coraz lepiej.
Paulinko, a powiedz, czy Ty karmisz Synusia jeszcze piersią, bom zapomniała...

? Bo jeśli tak, możliwe że Twoja prolaktyna jest wysoka, co jest naturalne przy karmieniu i owa prolaktyna blokuje owulację. Także jeśli zdecydujesz się na wizytę u lekarza, on może o to pytać, myślę że dobrze gdyby Ci poziom hormonów kazał zrobić. CLO chyba nie tak od razu...
Sihaya - supppeerrr bobas - ponad 4 cm - fiu fiu

Tylko się oszczędzaj w tym remoncie i przeprowadzkach!
Dziewczyny, co to chcą do "us***" - przywołuję do porządku ! No ! Żadnych takich !
Kochana
Różniczko, Twój entuzjazm był wspaniały, niechże on powróci !
Asitko, jak chcesz to ja dryndnę do Twego gina i mu wyłuszczę sprawę, że jest taka jedna Asita i ona che myśleć, że nie ma owulacji i takie tam... Tylko proszę o namiar na doktorka
O jejkuuu... od 3 dni zapominam o płynie do naczyń... muszę iść do sklepu, bo już mam zlew garów :/ Idę do sklepu - coś komus kupić ?
Pozdrówka dziewczyny !