reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jiluś, ja się zastanawiam czy w ogóle nie odstawić luteiny, jeśli tempka będzie się ładnie trzymać. Ja kolacji nie jadam:) staram się:) I brzuszki robię. Ale nic nie działa... akcja nie bądź ciota stanęłą w miejscu. Ale wiem że tak bywa i wytrwam.
No dobra to pokazuję wam mój zamysł półkowy.
Biblioteka pod sufitem - zdjęcie tak o chcę:) Oczywiście przez Fiśka bo nauczył się ostatnio że zrzucanie książek jest bardzo fajne i bardzo mnie wkurza... wrrrrrrrrrrr Włazi na najwyższą półkę regału zwiesza łepek i łapę i książka po książce niby od niechcenia zwala na dół, jak zrobi sobie miejsce to schodzi na tą półkę i zaczyna rozbrajać kolejną, niższą... Dziad mały...

reklama
Noelle, wybacz, nie chciałam.... I byłoby mi bardzo przykro, gdyby mi się wyświetlało, że nie czytasz moich postów :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Myniu, ja dotarłam już do punktu, gdzie dieta poszła w kąt. Motywacji brak ! Ale to nic :) Myniu, może luteinka Ci już niepotrzebna, może progesteron da sam radę?
A Twój Fisiol jest tak pomysłowy, że szok! Łobuziak

Sailor, i nawet jak bro brałaś, to badałaś prolaktynę? Chyba se w najbliższych dniach pyknę!

Dziewczynki, ja zmykam z mężem poprzebywać - buziaki!

Myniu wiesz co może by nie zaszkodziło, i chyba spróbuje tylko co to jest ten karob? I ciekawe czy ja dostanę u nas coś takiego
bo normalnie aż wściekła jestem za słodkim i serami :)

Fajny ten blog

Ostatnia edycja:
to chyba mączka chleba świętojańskiego, ma zastępować kakao, ja nigdy nie próbowałam. W jakimś sklepie ze zdrową żywnością pewnie byś dostała, ale nie wiem czy masz taki. Ja do galerii jutro pobiegnę tam są drogie te sklepy ale zobaczę. A jak coś to w necie mozna zamówić. Tylko upewnij się czy CI nie zaszkodzi. Ta dziewczyna ma dziecko z jakimiś alergiami chyba i dlatego zaczęła tak gotować.

Myniu super ten blog !!

Agus czerp inspiracje kuchenne na slodkosci. fajne zamienniki :))

wrocilam z pracy i jestem padnieta... dzisiaj szczegolnie.

A ja się zmknełam przed Figlem - idiotą - w sypialni, na materacu będę spać. bo normalnie książka za książką lata... już sie cała trzęsę i... zapaliłam papierosa :szok: Normalnie ile można walić łapami w kisiązki... IDIOTA
Agacynda szamaj coś i do łóżeczka :)

no to Myniu afigiel ladnie Ci daje popalic. moze schowaj ksiazki... Ty palisz????

no wlasnie moj A robi mi kolacje, skoncze kuchenne rewolucje i lulu.

reklama
Włansie nie palę... popalam baaaaaaaaaardzo rzadko przy piwku i mam takie bardzo bardzo słabe papieroski w torebce, ostanio chyba w sylwestra paliłam albo i nie... Juz i tak mam rozpierdziel w mieszkaniu przez figla, bo wszysto jest przed nim pochowane. Nic nei może być tak jak sobie wymarzyłam... on jest najoropniejszym kotem na świecie. Nie będę przecież teraz zdejmować książek z 8 półek regału bo jaśnie Panu odj...ło. Ależ jestem nabuzowana... powinien być mi wdzięczny, przygarnęłam z ulicy, z kocim katarem i swierzbem jakiego weternarz nie widział na oczy, a on nie dosyć, że broi to jeszcze mnie gryzie...
Dobranoc Agacynda, śpijcie dobrze:) Wszyscy troje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry