reklama

Staranka od stycznia 2012.

moze Mynia go przeglodz troche :)) to sie uspokoi z glodu :)) moim dziewczynom nie mozemy nic na stole i barku zostawiac bo wszystko na podloge zrzucaja imzaczynaja po niej to cos toczyc.. najlepsza frajda to kapsle od piwa... lub zapalniczi jak moj A jeszcze palil. jak sie wyprowadzalismy z poprzedniego mieszkania to nawet nie zdajecie sobie sprawy ile zapalnicsek znalazlam pod kanapa...wszystkie swoje :)) heheh

ale sie najadlam... kasza gryczana z warzywami i bobem... dalej nie ciagnie mnie do miesa. i dalej nie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy... znaczy sie za zdrowo jem heheheheh

reklama
Czarnookiej tez. Aj tam Lalus, caly czas trzymam kciuki! Dopiero dwa dni po terminie @ jestes? Ma prawo nie wychodzic... :) buziaki i fluidy sle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& napisz rano !! A tymczasem ja sie zegnam bo mnie jednak juz zmulilo :** buuuuziole

Dziękuję Myniu u mnie wszystko dobrze... Ostatnio mam straszny zapierdziel i ślęcze po nocach, bo nową kolekcję wprowadzam - myślę, że za tydzień.. Tak to jakoś leci... A jak tam Twój mężczyzna i kiedy się widzicie?

Witam się z rana :)
sihaya na 100% wiem,że odejmuje się 5 kresek jak mierzy się temperature w odbycie, dlatego zastanawiałam się jak jest z pochwą :-p
Myniu szalony ten Twój kot,a imię wspaniale pasuje do jego osobowości :-D
Laluś ja mysle o Tobie i siedze jak na szpilkach &&&&&&&&&&&
agacynda wcale nie wygladaj tych dodatkowych kilogramów ;-)
Jillka Ty nasz wątkowy zgrywusku, co tam dobrego kupiłaś? - może na kawke wpadnę po pracy ? :-)

reklama
witam sie i ja z rana w stanie ogólnym dobrym!!!
Przeziebienie juz nie trzyma,został katar...
Żebra nie bolą...oby jak najdłużej...

Lalus??Halo???jak tam z rana??Mam nadzieje ze bezmałpowo!! Śmigaj po wynik kochana!!

czarnooka a jak u ciebie??Co z ta kolacja??Co za pysznosci robisz??Jak sie czujesz?

sihaya jak u Ciebie?

myniu cóz za kot:-D

Jillka a ja dzisiaj bede miała placki ziemniaczane na obiad:-D

marzen co słychac kochana?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry