reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle brzuszek mnie pobolewa i cycochy... i nic więcej... Nie wiem w poniedziałek jak nie dostanę @ pójdę do swojego gina...

Sailor nie mam Pepino i żadnego innego testu w domu, a na razie nie chce mi się wychodzić...

A może @ się spóźnia bo mi się to wszystko poprzesuwało...albo nie wiem coś tam się zblokowało...

Laluś ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu :-) zbyt niecierpliwa jestem. :-D
Noelle pamiętasz jak rozkładałaś test na części bo nie wierzyłaś w tego bladzioszka? ;-):-D

Sailor ja nie wiem czy teścior wyjdzie. A może faktycznie jest to WĄTPLIWE, żebym była w ciąży...później pojadę do sklepu...a może BOBO TEST kupię?

Laluś ale jaja! Ja nigdy takiego wynku nie widziałam-a może idź się spytaj, to ile im wyszło, że wątpliwy, bo może oni wpisują, że tak powiem: pozytywny, negatywny i dlatego jest wątpliwy, bo masz jakąś wartość, ale na razie niską:szok:
Ja miałam sytuację, że mi wyniki w nie te rubryki wpisali, więc wszystko się zdarza :-) nawet o tym tu pisałam:-D

Laluś moja kochana. Mnie beta wychodzi zawsze poniżej 1 więc nie ma ciąży a jak wyjdzie dom 16 (czasem do 25 jak kto sobie interpretuje) to uważają za wynik wątpliwy ale moim zdaniem żaden wątpliwy tylko znak,że coś się dzieje. Powinni napisać ile jednostek i dać CI na piśmie. Siknij obojętnie na jaki test :-):tak:

reklama
Różniczka nie mam pojęcia!!!

Noelle ja też już nie wytrzymuje!!! Hahahaha :-D

Sailor nie wiem jak się nie znam na tych wartościach... Myślisz, że coś wyjdzie???

Więc chyba zaraz pójdę po jakiś teścior...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry