Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Laluś ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu :-) zbyt niecierpliwa jestem.
Noelle pamiętasz jak rozkładałaś test na części bo nie wierzyłaś w tego bladzioszka? ;-)
Laluś ale jaja! Ja nigdy takiego wynku nie widziałam-a może idź się spytaj, to ile im wyszło, że wątpliwy, bo może oni wpisują, że tak powiem: pozytywny, negatywny i dlatego jest wątpliwy, bo masz jakąś wartość, ale na razie niską
Ja miałam sytuację, że mi wyniki w nie te rubryki wpisali, więc wszystko się zdarza :-) nawet o tym tu pisałam
Laluś moja kochana. Mnie beta wychodzi zawsze poniżej 1 więc nie ma ciąży a jak wyjdzie dom 16 (czasem do 25 jak kto sobie interpretuje) to uważają za wynik wątpliwy ale moim zdaniem żaden wątpliwy tylko znak,że coś się dzieje. Powinni napisać ile jednostek i dać CI na piśmie. Siknij obojętnie na jaki test :-)