reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś Ty idź po test i sikaj a my wszystkie jak jeden mąż trzymamu kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Asitko możesz porozmawiac z lekarzem nie zaszkodzi, zobaczysz co Ci powie, nowe lekarz nowe nadzieje :blink:
rózniczko ja Ci mówię zostanie nas garstka tutaj :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Asita, a badanka hormonalne robiłaś, bo nie pamiętam:dry: może da Ci skierowanie, to będziesz wiedzieć czym zadziałać (czy tam lekarz :)) a może monitoring u Ciebie na początek coś pokaże ;)
Marzen dokładnie my trzymamy kciuki, a Laluś sika:-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Różniczka robiłam prolaktynę i tarczyce w listopadzie i wyniki OK :tak: kochana odpuść to od razu zajdziesz tak jak nasze dziewczyny no i zobacz Czarnooka odpuściła i zaszła w ciąże, Tobie tez się uda :tak: wiem, że ciężko odpuścić bo ja tez nie potrafię, chyba bym musiała brać jakieś tabletki żeby nie myśleć :zawstydzona/y: tez wkurzają mnie portale bo każdy się chwali brzuszkiem lub dzidziusiem :crazy:
Sailor mam nadziej, ze zapisze mi CLO :sorry2:
Marzen pogadam tylko wątpię, żeby na pierwszej wizycie od razu przypisał mi CLO :-(
Laluś kciuki zaciśnięte :tak:

tak!!LaLUS!!! sikaj!!!kciuki!!!&&&&&&&&&!!!

Krolewna co slychac?
Asitko nie zaszkodzi powiedziec,zapytac.

Ja wszamała zdrowotne sniadanie.Lyknęłam garsc tabletek i mysle co by tu dzisiaj robic.Ograniczona jestem do mieszkania,nosa za drzwi nie wychylam....

Miałam iść dzisiaj na podejrzenie jajników a tu lipa. Dzwonił mój p dr. ma grypę i ledwo żyje. Wiem,że to nie jego wina :-( ale mi smutno. Nikt inny mnie nie przyjmie na dziś ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry