reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya no to masz ogrom pracy na święta. Ale na razie masz "poważniejsze" zadanie wybrać płytki :-D

Ja na święta jadę albo do mojej mamy albo do teściów...

reklama
Nie znam jeszcze:( ale ciągle wymyślamy i zmieniamy typy hehe... bo jak już płeć będzie wiadoma to wypadałoby się na coś ostatecznie zdecydować, a nie czekać do porodu;)

Nie znam jeszcze:( ale ciągle wymyślamy i zmieniamy typy hehe... bo jak już płeć będzie wiadoma to wypadałoby się na coś ostatecznie zdecydować, a nie czekać do porodu;)

my mielismy wybrane a jakis miesiac przed porodem byl reportaz uwagi i maz usłyszał Lila i znowu bylo szukanie, ale podobało nam sie Lilla a nie Liliana ale jakoś nie do konca nas to przekonało :P i byla jeszcze Róża, Pola, Nela ale zostało i tak na pierwszm wyborze :P mam nadzieje ze załowac nie bedziemy, choc mała jeszcze nie jest zarejstrowana to zmienic mozna :p ale chyba bym juz nie chciała :P

Mój mąż od samego początku jest święcie przekonany, że chłopak. Ja nie miałam żadnych przeczuć ale chyba pod wpływem m. zaczęłam też o chłopaku myśleć do czasu wizyty w h&m;) gdzie się zakochałam w sukienusiach takich jak dla lalki;) no i zaczęło się, że to musi być dziewczynka bo ja chcę takie sukieneczki;] a takich prawdziwych przeczuć, intuicji brak:( mój m. nadrabia w tym temacie za mnie;)

reklama
Ale napisałyście!
Gosiak u mnie tak bywa wysoko (chociaż to jest pierwszy cykl, że wyżej trochę niż zawsze)- byle by się utrzymała, no i @ nie przyszła:tak: W każdym razie czekam na testowanie, bo 16 dpo zawsze przychodzi @
Agacynda a przepisy bierzesz z internetu czy z książki ciesielskiej?

Buziaki dziewczyny :*
Ja mam dużo pracy jednak :zawstydzona/y: udawanie nic nie da :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry