reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko wrzuciłam w sygnaturę, to może chociaż tak zobaczysz :))
Asita ta Twoja @ bawi się z Tobą :-D przychodzi codziennie i dojść nie może:-p i niech spada!

Ostatnia edycja:
Różniczko bo ona mnie lubi potrzymać w niepewności tak długo, aż się wkręcę, że jestem w ciąży i ona wtedy się zjawia i mówi "znowu Cie nabrałam" :crazy:

ale emocje z rana pięknie!!
Anke gratuluję :)
Asitko, rożniczko, Lalus,Jillka ja tu widzę u Was fasolki po cichu też gratuluję Wam.Jakim hurtem brawo.

a ja coś czuję że zostanę sama ;( no nic takie życie. wczoraj złapałam takiego doła że kładłam się z myślą dzisiaj nie obudzenia.....

Asita to juz jest twoje haslo dnia:czuje ze dzisiaj @ przyjdzie:) a ja czuje ze poczekasz z 8 miesiecy na nia:-D &&&&&!!!!!!:*
rozniczko no az milo sie patrzy na taki wykres:-D&&&&!!!!
jillka u Ciebie tez.A to ze nie masz sluzu to znaczenia nie ma!kiedy testujesz??:)

Marzen,lalus
a jak u Was?
pianeczko trzymasz sie w dwupaku?
gosiak co u ciebie?
agnieszko a jak tam u Was??

Czarnooka tulę Cię kochana :**** ja tez miewam takie dni że żyć mi się nie chce :-( ale kochana pamiętaj, że masz wspaniałego męża i dla niego musisz się budzić codziennie rano :*
Noelle proszę się tu ze mnie nie śmiać ja naprawdę czuję że @ przyjdzie i jeszcze Wam wszystkim powiem "a nie mówiłam":tak:

Rózniczka o cholercia piękny fasolkowy wykres !!! :-):-):-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noelle plecki bolą, strasznie mały matce chyba zebra połamał bo strasznie bolą :)) ale nie zamierzam rodzić przed świętami już teraz czekam grzecznie do pobytu w szpitalu a więc jadę 11 a rodzę 12 taki mam plan :))))

reklama
no jak nie masz powiedziec Ci??
no to masz: dużo śluzu , często siusiasz, piersi są wrażliwe, masz ból brzuszka ciągnący w dół a i jeszcze mdłości.
mało CI??? wysikaj w końcu te II kreseczki Kochana :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry