• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko kobito droga przecież Ty nigdy nie miałaś takiego cudnego wykresu jak ten! Właśnie sobie prześledziłam Twój profil na enpr i ZDECYDOWANIE ten wykres jest inny niż wszystkie, na poprzednich w tym dc a nawet wcześniej miałaś znaczne spadki a teraz tempka pnie się w górę aż miło!

Asita jak spodni nie możesz zapiąć to coś jest ewidentnie na rzeczy. Czekam jutro na Twój test z niecierpliwością!!!

No właśnie a jak tam Laluś? Mówiła, że w piątek (czyli dziś) pójdzie na betę jeśli @ nie przyjdzie.

reklama
Witam Dziewczynki :) Na becie nie byłam bo niedawno wstałam... Ale w niedziele zamierzam testować. Tyle, że ja w ogóle nie czuje, żeby coś "zaskoczyło"... :/

Gosiak piękny brzuszek :)

Asitko bardzo proszę o zrobienie jutro testu :)

Różniczko trzymam kciuki za testa!!! :D

noooo lalus cos wspominal o becie!!Mam nadzieje ze poszla i nam tu zarzuci radosna nowina!!!!
rozniczko -gosiak racje mowi!!
asita -spozniona @,mdlosci,wzdecia,bolesnosc piersi.....czego chciec wiecej:-) Ja poprostu wiem ze beda dwie kreski!!
a jillka co dzisiaj nic nie nanosi na wykres...oj....nie ladnie nie ladnie:-)

reklama
miałam dzisiaj sen że u Asitki wyszły II kreseczki ale to było takie realne że masakra dlatego to musi być to.

a z moim sercem coraz gorzej i prawdopodobnie czeka mnie operacja więc chciałam się z wami pożegnać staraczką już nie będę bo po operacji jeżeli do niej dojdzie to dzieci mieć nie mogę.
więc mój etap walki o dzidziusia właśnie się zakończył.
dziękuję dziewczyny za wszystko i tym które czekają na II kreseczki życzę by to się stało.
miło z wami było pamiętajcie że jesteście wspaniałe.
tylko Wy o tym wiecie nie chcę nawet rodzinie mówić bo aż płakać się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry