reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko kobito droga przecież Ty nigdy nie miałaś takiego cudnego wykresu jak ten! Właśnie sobie prześledziłam Twój profil na enpr i ZDECYDOWANIE ten wykres jest inny niż wszystkie, na poprzednich w tym dc a nawet wcześniej miałaś znaczne spadki a teraz tempka pnie się w górę aż miło!

Asita jak spodni nie możesz zapiąć to coś jest ewidentnie na rzeczy. Czekam jutro na Twój test z niecierpliwością!!!

No właśnie a jak tam Laluś? Mówiła, że w piątek (czyli dziś) pójdzie na betę jeśli @ nie przyjdzie.

reklama
Witam Dziewczynki :) Na becie nie byłam bo niedawno wstałam... Ale w niedziele zamierzam testować. Tyle, że ja w ogóle nie czuje, żeby coś "zaskoczyło"... :/

Gosiak piękny brzuszek :)

Asitko bardzo proszę o zrobienie jutro testu :)

Różniczko trzymam kciuki za testa!!! :D

noooo lalus cos wspominal o becie!!Mam nadzieje ze poszla i nam tu zarzuci radosna nowina!!!!
rozniczko -gosiak racje mowi!!
asita -spozniona @,mdlosci,wzdecia,bolesnosc piersi.....czego chciec wiecej:-) Ja poprostu wiem ze beda dwie kreski!!
a jillka co dzisiaj nic nie nanosi na wykres...oj....nie ladnie nie ladnie:-)

reklama
miałam dzisiaj sen że u Asitki wyszły II kreseczki ale to było takie realne że masakra dlatego to musi być to.

a z moim sercem coraz gorzej i prawdopodobnie czeka mnie operacja więc chciałam się z wami pożegnać staraczką już nie będę bo po operacji jeżeli do niej dojdzie to dzieci mieć nie mogę.
więc mój etap walki o dzidziusia właśnie się zakończył.
dziękuję dziewczyny za wszystko i tym które czekają na II kreseczki życzę by to się stało.
miło z wami było pamiętajcie że jesteście wspaniałe.
tylko Wy o tym wiecie nie chcę nawet rodzinie mówić bo aż płakać się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry