reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka kochanie ja nadal wierze że będziesz mieć dzidziusia i modlę się o to codziennie :*
Dziewczyny jak mi się spać chce, dosłownie zasypiam na stojąco, a wszystko przez tą pogodę :crazy:
szefowa nas puściła do domku doi jutra kochane :*

Dziewczyny, ja nie wiem czy to ciąża bo mnie tylko mdli i lędźwie bolą. A śluzu bardzo bardzo malutko. To mnie martwi wydaje mi się, że jak zrobię test w niedzielę już tylko jedna krecha będzie :(.

ogarnełam nasze lokum, podłogi pomyłam i od tego schylaniaznów rana po cc daje o sobie znac...eh... no ale Lenka już lepiej (odpukac w niemalowane) śpi kruszyna moja.
herbatkę z kopru to ja piję i taką z hippa też mamy i daję jej. i nawet kropeli sab simplex też mamy... może jest troche poprawy bo już tak japki nie drze:-D

doszła wczoraj nam huśtawka i mała jest zafascynowana jak ją wkładam w to ustrojstwo. robi wielkie oczyska:-D polecam taki gadżet;)

PIANKA powodzenia:*
ROŻNICZKA, ASITA ja tam wierzę w Wasze II krechy! trzymam kciuki:*
CZARNOOKA trzymaj się kochana!!! musi byc dobrze. w końcu i do Ciebie się słoneczko uśmiechnie::*
ANKE gratulacje!!!!
SAILOR oby sen się sprawdzil:*
GOSIAK śliczny brzusio:* o jakim drugim dziecku Ty mówisz??:szok: ja po jednym mam już dosyc:-D pogadam jak poród przeżyjesz i parę ciężkich chwil zmaleństwem. odechce się człowiekowi na długie lata:-D

dziękuję dziewczyny za wsparcie:* kochane jesteście*

Dzisiaj robilam test nie moglam wytrzymac ale tez przed chwila, jest druga krecha rozowa ale kokorem bardzo sie rozni od pierwszej. W niedziele z poranneho moczu zrobie. Powiedzcie prosze jaki test najlepiej kupic. Dziewczyny martwie sie bardzo bo sluzu praktycznie wogole. A wy jak mialyscie zaciazone? Pawel powiedzial, ze dopiero bedIe uwazal ze jest pozytywny jak dwie krechy beda mialy jednakowy kolor.. No martwie sie rtm sluzem, ze praktycznie go brak :-(((.

Ja mam do zrobienia tort ale strasznie mi się nie chce, zrobiłam biszkopt, ale jeszcze teraz dwa kremy do zrobienia a sił witalnych brak :-(
Domikcw to super, że mała się uspokoiła, teraz to już będzie tylko lepiej :tak:
Anke co do śluzu to nie wiem, ale możesz mieć go dużo w środku a przy szyjce mało, któraś z dziewczyn chyba tak miała, a co do testu no to kochana II krechy miałaś jak nic, także na 100% jesteś w ciąży :tak:

Kochane ja już dzisiaj życzę Wam spokojnych świąt i króliczków wielkanocnych w postaci fasolki, a tym dziewczynką zaciążonym lekkiego porodu :tak:

reklama
Cześć Kobietki :) Na początku życzę Wam Wesołych i radosnych Świat! :-) Przede wszystkim fasolek w brzuszkach tym jeszcze starajacym się, tym zaciążonym lekkich i ekspresowych porodów :) , a tym co urodziły- zdrowych, pogodnych dzieciaczków :-)

Za bardzo nie mam czasu podczytac co u kazdej słychac :0 Tylko zerknełam an ostatnią strone :)

Anke nie ważne czy druga kreseczka na tescie była słabiutka czy mocna, tak czy siak oznacza to ciąze :) U mnie na początku jak robiłam test to była bladziutka kreska i do tego po ok 3-5 minutach pokazała sie, i dopiero zrobiłam sobie po kilku dniach i wtedy była mocna odrazu po zrobieniu testu :) Mój mąż tez na początku nie wierzył ze udało się :-D mówił ze moze cos mi sie przewidziało,albo ze test zepsuty,albo ze własnie musi byc mocna kreska :)
Trzymajcie sie kobietki, lece kąpac swego dzieciaka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry