reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anke, pozdrów mój Olsztyn ukochany:) Starówkę, zamek, mój klub - Sowę, amfiteatr, lasy i jeziora :)
Agacynda, fajne to z tym olejem :) A ja muszę S zpytać czym oni się w Nigerii smarują, bo oni się ciągle czyms smarują...taka czarna przesuszona skóra wygląda dużo gorzej niż nasza biała. Zaraz Wam pokażę co wymodiłam na pazurkach, narazie jedna łapka :)

reklama
Myniu pozdriwie ;-). Wlasnie Agacynda powiedz jak dokladnie na twarz. sie powinno nakladac na czysto skore? I jak dalej. i kupic mozna w markecue czy w jakims zielarskim. bo ja mam straszny problem ze skora.

Hej dziewczynki:*
Myniu te zapachy z Twojej kuchni mnie tu przyprowadziły ^^^ narobiłaś mi smaka jadę do Ciebie :D
Asitko jak się czujesz?
Królewno trzymam kciuki by niuni mleko podpasowało.
Sailor a może jeszcze nic straconego.
Agnieszko trzymam kciuki by już coś się zaczęło
Pianeczko a jak Twoje maleństwo?
Noelle a co tam u Ciebie Kochana?

a mnie to ten lewy jajnik tak boli ze czasami nie da sie wytrzymac :(

Anke zacznijmy od tego ze sie dowiedzialam w 5 tygodniu heheh :)) ale pamietam, ze myslalam, ze mnie jakies chorobsko rozbiera bo caly czas chodzilam opatulona kocem i wieloma warstwami ubran tak mna telepalo. no u mnie dosc waznym objawem bylo ze papierosow mi sie odechcialo, palilam tylko wieczorami do towarzystwa a tak to nie. i wzdecie... smrod w kuchni... jak jeszcze nie wiedzialam to mialam chcice na mieso, bo pozarlam calego steka wolowego, co sie w zyciu wczesniej nie zdarzylo....

nie wiem jak z twarza, wiem tylko o calym ciele, ale na buzie mozesz sprobowac oleju ze slodkich migdalow niesyntetycznego. jest delikatniejszy a bardzo dobrze dziala np na skore noworodkow, ktora po stosowaniu tego oleju nie ma na przyklad odparzen i potowek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anke olej lniany koniecznie musisz kupować od pewnego spredawcy co do którego będziesz miała pewność, że olej przechowywany był w lodówce zarówno w sklepie jak i w transporcie. Olej lniany może byc poza lodówką jakieś niewielkie minuty, nie wiem, może godzinę... także nawet jak będziesz niosła do domu to prędziutko (chyba że zakupisz zimą :) Przynajmniej ta jest jeśli chodzi o spozywanie oleju, nie wiem jak ze smarowaniem...
Czarnooczko zapraszam na kolację jutro :) Wszystkie zapraszam :) a ten Twój jajnik... ja nei wiem jak to jest w Twojej sytuacji ale mnie np na owulację potrafi tak bardzo boleć, że się ruszyć nie mogę czasami i 2 nospy forte nei pomagają ani ketonal, tylko termoforek letni i łóżeczko. Mam nadzieję, że prędziutko przestanie Cię boleć.
No to pokazuję:) ale robiłam normalnym duzym pędzelkiem... w paczce z laierami przyjdzie też takki do zdobień cieniutki :)
zebra2.jpg

Załączniki

• zebra2.jpg
    zebra2.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczynki... Tęsknię !
Teraz grzecznościowo u znajomej jestem na necie, przejrzę trochę co u Was, chyba się uzależniłam :) Pozytywnie:)
Ja walczę z przeprowadzką, zminiliśmy mieszkanie na trochę większe. Może tu się uda coś spłodzić :) hihi
Póki co padam od sprzątania i rozpakowywania i pakowania, no i netu brak.
Agacyndo, gratulejszyn - piękny wiek ciąży ! Ale zleciało...hu hu - tylko co byłaś zaskoczona przez fasolkę :)
Asitko, ja brałam dupka na torbiela i fajnie się wchłonął, @ przyjechała czerwonym mercem, także cud nie lek ! Myślę, że ja bym wzięła, bo wiesz, te torbiele mogą się powiększać. Ja czekałam ponad 100 dni ( no ok, w międzyczasie lekarka mnie olała i nic nie dała z progesteronem, ale cierpliwość to ja miałam, nie powiem)
Marzen, tak jak Mynia pisze plamienia przez @ mogą być objawem niedoboru progesteronu. Jeśli chciałabyś to lepiej sprawdzić, możesz sobie myknąć badanko, najlepiej kiedy zaczynasz plamić. Ważne jest to o tyle, że progesteron jest fasolce bardzo potrzebny do "zamieszkania" i jeśli ciałko żółte nie wytworzy go wystarczająco, trzebaby wspomóc czasami.
Czarnooczko, ja się nie dziwię, że Cię coś przywiodło, toż to rozbój w ciemną noc o takim jedzeniu pisać! :)
A jak tam Twoje Szynszyluchy?
Różniczko, Sailor? Jak samopoczucie?
Właśnie - Sailorku, ja tam z pracą, odpoczęłaś trochę nerwowo?

Co do oleju lnianego, niektórzy jedzą z jogurtem rankami, ale zapomniałam w jakim celu. Sama mam buteleczkę i skoro taki on zdrowy to już ją migiem otworzę. Szczególnie, że nie powinno zbyt długo stać !

Biegnę Was doczytać, co by być na czasie !

ściskam każdą bez wyjątku :) Dobrej nocy :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry