reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihayko fajna ta historia tej kobitki, oczywiscie nie wypadek, ale odbieranie emocji. Wydaje mi sie ze to przez to, ze dziecko bedac jeszcze w lonie matki czuje razem z nia emocje i laczy od razu tob glosu do tego. Wiec dla niego to odruch Pawlowa pewnie jest... Dostalam od mamy ksiazke Shantala :D

reklama
No jak czytalam to naprawde super :)) zazdroszcze az Ci umiejetnosci w pelnym wymiarze! Ale oprocz tego mam tez ksiazke "narodziny bez przemocy" super opisujaca porod bez cierpienia dla Dzidziusia.

Sihaya to mam powiedzieć w lab, że będę miała badaną drożność i one same będą wiedziały jakie badania zrobić, cytologie miałam robiona w październiku lub listopadzie 2012 r. jeszcze jak chodziłam do gin. na NFZ :confused:

Asitko powiedz, że masz mieć drożność i musisz mieć posiew/wymaz z pochwy i koniecznie dopowiedz o tej ureaplasmie.
Mi te badania od razu gin na wizycie pobierała więc nie musiałam iść do lab i cokolwiek mówić;)

Witajcie!
Pozdrowionka dla Wszystkich!
U mnie też piękna pogoda, ja na weekend byłam u rodziców. Czytam Was na bieżąco ale nie bardzo mam czas, żeby pisać ani w zasadzie temat do pisania:)
Mogę się pochwalić, że schudłam już 6,5 kg:) i intensywnie planujemy rozbudowę naszego mieszkania więc strasznie dużo papierologii i spotkań ostatnio mamy z architektami, budowlańcami, bankowcami...

Bzibziok moja gratulacje zrzucenia zbędnych kg :tak::-):-):-) ja tez wzięłam się za siebie bo do ślubu planuje zrzucić parę kg może mi się uda ;-)
Sihaya jak będę miała gotówkę to pójdę do laboratorium i się im spytam co i jak dziękuje za pomoc :*

reklama
Byłam na zakupach i chyba wykupiłam w jarzyniaku wszystkie możliwe owoce - pomysł dnia - sałatka owocowa!
A na obiad hehe na wyraźne życzenie m. domowe hot-dogi;)
a propos domowych posiłków; wczoraj wyczytałam w gazecie jak zrobić naturalny domowy, prawdziwie zdrowy jogurt naturalny:) a na jego bazie po zmiksowaniu owoców jogurty smakowe:) Bardzo prosty sposób, praktycznie w ogóle nie pracochłonny, sam się robiący wręcz - dlatego mam zamiar w najbliższym czasie spróbować:)

Bzibzioku zaglądaj do nas częściej,a właściwie pisz częściej bo my tu tęsknimy!!!:) z dieta idziesz jak burza:) braaaaawo:)
A co planujecie z mieszkankiem zrobić?? Już kiedyś pisałaś o rozbudowie, ale jak duża ona ma być?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry