reklama

Staranka od stycznia 2012.

To jak juz Cie Myniu naszly takie mysli to Ci powiem, ze ja tak myslalam w grudniu.
Dziekuje dziewczynki za te gratulacje. Jestem w takim szoku nie-Antkowym, ze masakra...

reklama
Asito, fajna trawa, a miło się po niej chodzi?
Agacynda u mnie to jakaś wiosenna rezygnacja, nie wyobrażam sobie w ogóle że ja mogłąbym być w ciąży... abstrakcja jakaś. Wcześniej zawsze to sobie wyobrażąłam...
A co do Antka to tez jestem w szoku, byłam przekonana że będzie Antuś :) Ale dla Anielki ładniejsze ciuszki będziesz mogła kkupiować i A będzie ją traktował jak swoją małą księzniczkę :) Oj już widze jaka fajna panienka zakochana w tatusiu z niej wyrośnie :)
Może mi się uda namówić S na Anthonego:) On nie chce a ja bardzo. Póki co u nas stanęło na Krzysiu dla chłopca :) Krzysztof Chebiuka i Hanna Chidynma. U S to jeszcze jest tak śmiesznie, że nazwiska mogą być różne. Może być nazwisko po ojcu, może być od imienia ojca i jest jeszcze jakaś trzecia opcja tylko już nie pamiętam jaka. Afrykańskie imię mojego S to Iheke :)

No troche mi ulzylo szczerze powiedziawszy bo nie bede miala problemu z przewijaniem i myciem bo wiem na co zwrocic uwage. No i A bedzie zakochany w coruni :-)) ohh jeju... Ale emocje. A tak bylam zdenerwowana przed tym usg bo balam sie tego polowkowego ale wszystko jest perfekcyjnie jak to pan doktor powiedzial. I widzialam na monitorze ze dopiero jak ja sie uspokoilam to malej tez zaczelo normalnie serduszko bic.

A co to za akcja z nazwiskiem? Ale S ma fajne imie afrykanskie!!! Bardzo mi sie podoba!!!

Bzibziok gratulacje zrzucenia wagi i powiekszenia mieszkania tego Ci zazdroszcze . Ky mamy 50 m i balkon taki spory dosc. I tez sie zastanawiam czy zalozyc plytki na balkonie czy ta sztuczna trawe, cieplejsza i przyjemniejsza :-). Agacynda gratuluje Ci corki. Imie sliczne. A ja jutro wolne i we srode mialam miec i zmienili grafik i dupa. Jutro na zakupki sie wybieram ale jeszcze jutro ide pomoc w rozdawaniu zywnosci. Z Oliwka do fryzjera chce isc i obciac jej wlosy bo mam juz do polowy plecow ale ma bardzo chudziutke. Moze jej sie wzmocnia. I tyle u mnie ;-p czylu w sumie nic. I tylko czekam na przyszla srode jak lekarz mi powie ze wszystko dobrze i jej fasolka moja i bede sie wtedy cieszyc i

Bzibziok właśnie zapomniałam napisać zaaferowana sama sobą... :| zazdroszczę takiego wielkiego mieszkanka, super, 100m, można się śmiało ganiać na golasa hehehe

reklama
Można się ganiać na golasa i na czworaka i jeszcze inne rzeczy na golasa też można robić :)
Agacynda juz nie nie wierz tylko się szykuj na Anielkę :) Anielka Aniołka :) Anielska Anielka:) Aniołek Aniolek :) A Antka biorę ja:) Antka Iheke :) A jak tak Was czytam to nabrałąm jednak większej ochoty na Hanię niż na chopczyka :)
A ja pochwalę się jeszcze, że robiłam sobie te hybrydowe paznokcie w końcu i wyszły mi fajoskie. Mam turkusiki na palcach :) W ten weekend pedicre sobie strzelę :) I trzyma mis ię lakier już od soboty a u mnie normalnym laierem musiałam sobie paznokcie masować rano w pracy albo przed pracą bo jakbym pomalowała wieczorem to w południe następnego dnia miałam już poodpryskiwany lakier

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry