reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok właśnie zapomniałam napisać zaaferowana sama sobą... :| zazdroszczę takiego wielkiego mieszkanka, super, 100m, można się śmiało ganiać na golasa hehehe

Specjalnie planujemy zrobić sobie barierki na tarasie z matowego hartowanego szkła mlecznego, bo my jesteśmy na samej górze i nikt nas podglądać nie może, czyli można baraszkować pod chmurką:P

Niby 100 metrów to dużo, ale my mamy specyficzne mieszkanie póki co jest długie i wąskie, a mamy zamiar dobudować, je w drugą stronę do kształtu litery L więc ta przestrzeń może nie być tak dobrze widoczna. No i na tych 100 metrach będą tylko 2 pokoje, salon,łazienka, jadalnia i kuchnia.

U nas dziś piękne słońce więc postanowiłam odstraszać zimno i wyciągnęłam z szafy balerinki wakacyjne.

Mynia pod Twoim wpływem siedzę i oglądam lakiery hybrydowe, właśnie w czwartek byłam u kosmetyczki i też mam zrobiony CAM00052.jpgJak mi się utrzyma dłużej niż zwykły to może też zainwestuje w taki zestaw.
Ale ja to mam tak marne paznokcie, że szkoda w ogóle na nie coś kłaść, a tak swoją drogą już dawno miałam Wam pokazać zdjęcie mojego pierścionka zaręczynowego, to się przy okazji załapał na zdjęcie.
Wczoraj sobie przytrzasnęłam palec między szafką a łóżkiem dlatego jest taki trochę pokiereszowany, na szczęście na zdjęciu tego tak nie widać jak na żywo.

Agacynda, to super że dziewczynka:)dziewczynki są fajniejsze będziesz miała z kim urządzać pogaduchy, gotować, chodzić na zakupy:)

Załączniki

• CAM00052.jpg
    CAM00052.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Bzibziok pierścionek śliczny i lakier na pazurkach też :tak:
ja już chodzę do pracy w balerinkach wakacyjnych ;-) a dzisiaj u mnie za oknem pogoda paskudna zanosi się na deszcz, myślałam, ze się przetrze bo już prze chmurki słoneczko świeciło, ale znowu się zrobiło ponuro :-(

Boziu jak mi się nic nie chce:no: ratuuuuuuunku :zawstydzona/y:

Agacynda hurrra dziewczynka gratuluje serdecznie buziak!!!!
Bzibziok super że tak fajnie ci poszło z wagą gratulacje

Noelle ty chyba na porodówke już się szykujesz ojej jak to zleciało hehe

a to ja - aktualne foto... sorry to MY!
Zobacz załącznik 552397

Asitka i co z ta podwyżką?? ale dziwne... u prywaciarza to co innego ale w twoim przypadku nie powinno być problemu trzymam za to kciuki

To i ja się pochwalę, że od soboty codziennie paraduję w balerinkach;) Pazurkami natomiast chwalić się nie będę bo są w kiepskiej kondycji;) a przy remoncie i tak nie mam weny na kolorki...
remont... remont i jeszcze raz remont... wczoraj się dowiedzieliśmy, że nie mamy co marzyć na wejście końcem kwietnia/początkiem maja:( buuuuu:(
Pierścionek Bzibzioku bardzo ładny:)
Asitka może kawka??
Sailor a Ty gdzie tą @ zgubiłaś?? z zimą uciekła czy jak??
Mgiełko piękny brzucholek:)

ciekawe jak tam Agnieszka....

Sihayko musisz szybko sprawdzic kto ci w brzuszkunsiedzi :)) kiedy wizyte masz jakas u gina?

Bzibziok to jeszcze lepiej jak nikt Was nie moze na tym balkonie podgladnac mmmm... ale dwa pokoje sypialniane + salon? jesli tak to i tak super!! piekny pierscionek masz i pzaurki slicznie zrobione.
ja mam zolty zel przypominajacy kooor jajecznicy z jajek ekologicznych heheh

Asitko trzymam kciuki za ta podwyzke!!
i zapomnialam napisac, ze super ta trawka wyglada :)

Mgielko masz piekny brzuszek!!! taki ksztaltny !!! super :D

Sailor ja to troszkę dłużej czekam na @ a jej ani widu ani słychu :wściekła/y:
Mgiełka pięknie wyglądasz i brzuszek jaki okrąglutki :tak: co do podwyżki to jeszcze nie dostałam odpowiedzi :-( ale nie liczę na cud :no:
Sihaya kawkę zaraz sobie zrobię, bo piję tak koło 12-13 :-)

reklama
Hej :)
agacynda no nie mogę :) gratuluję córuchny!! a przekonana byłam że synuś będzie a tu psikus :-D
Asitko fajny pomysł z trawką, średnio twarda to akurat dobra bo stópki wymasuje ;-)przesyłam trochę nadmorskiego słoneczka skoro u Ciebie ponuro!
mgiełko super!
No i się napisałam - idę odbić mojego dwutygodniowego ulewacza bo już sobie smacznie śpi z cyckiem w buzi..:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry