edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta Ty jeszcz enie testowałaś????????????? wow. nadal nie ma @? to chyba dobrze! a na co Ty czekasz![]()
Kinia testowalam i byla bladzioszka widoczna pod swiatlo,a teraz czekam z testem aby byl tydzien po terminie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edyta Ty jeszcz enie testowałaś????????????? wow. nadal nie ma @? to chyba dobrze! a na co Ty czekasz![]()

Kinia testowalam i byla bladzioszka widoczna pod swiatlo,a teraz czekam z testem aby byl tydzien po terminie![]()

Ja wczoraj testowałam i nic nawet cień cienia nie było...
no proszę następna szczęściara !!!!
![]()

Ale mozesz miec jeszcze niski poziom beta HCG i dlatego testy tego nie wylapuja ...ile dnie jestes po terminie ???
Na 3/4 marca powinnam już mieć czyli 3/4 dni po terminie. Złam jestem...
![]()
Ale mozesz miec jeszcze niski poziom beta HCG i dlatego testy tego nie wylapuja ...ile dnie jestes po terminie ???
Na 3/4 marca powinnam już mieć czyli 3/4 dni po terminie. Złam jestem...
![]()
Kochana ja ostatnio pisalam ze na tym forum jest dziewczyna ktora robila test 5 dni po spoznionej @ i z porannego moczu wyszedl jej negatyw, wiec poszla na Bete tego samego dnia ... wynik odebrala nastepnego dnia rano i wyszlo ze beta 30 wiec poranny test nie wykryl nic bo bylo za wczesnie :-) takze czekaj cierpliwie i zatestuj jak bedzie tydzien po terminie![]()