reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda to nic dziwnego, ze Ci się nudzi :-) oj ile bym dała, żeby sobie posiedzieć w domku i poleniuchować :cool2:
Pianko faktycznie z opowieści to synka masz Aniołka :tak: oby był tak grzeczny cały czas a jak córcia nadal nie jest zazdrosna o Ciebie

Agacynda u mnie prasowanie czeka;) zapraszam:D

Pianko
dziękuję za informację o Tako. Zobaczymy na co my się zdecydujemy,póki co myślimy o Tako faktycznie ale dopiero przed nami maraton po sklepach więc wszystko przed nami;)

Sihaykaoooo nieeee na prasowanie to mnie nie wezmiesz! :)) wszystko inne w domu moge robic, ale do prasowania nikt za zadne skarby mnie nie zmusi hehe
jabylam w sobote i ogladalam tako alive i bardzo mi sie podobal :))

Pianko zazdroszcze Ci juz tego berbecia malego w domu :)) mnie juz nosi zeby maly pokoik urzadzic, ale A chce jeszcze poczekac.

agacynda ja też mam trochę śpiochów do przeprasowania także od Sihayki zapraszam do mnie :-D a kilka kg zeszło mi w szpitalu jak leżałam na patologii ciąży, wiadomo jakie tam racje żywnościowe...
Asitko córa nie jest o mnie zazdrosna bo zawsze ją zawołam jak np karmię małego i drugą ręką ją przytulę itp więc nie ma powodów, jak go przebieram to podaje mi pampersy, krem, za rączkę go potrzyma także nie czuje się odsunięta a mąż jak bierze małego to już cała oprawa tego musi być i ona wtedy przeżywa..chociaż ostatnio do piersi chciała się przystawić jak usłyszała że tam mleko mam :-D
A to moje 2-tygodniowe szczęście, wczoraj nam pępuszek odpadł :-)
101_7441.jpg DSC01314.jpg

agacynda już niedługo utulisz swoje maleństwo, zobaczysz teraz to czas będzie zasuwał i migiem zleci do sierpnia :tak:

Załączniki

• 101_7441.jpg
    101_7441.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC01314.jpg
    DSC01314.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny i z grzeczności nie przeczę :-D jest przesłodki, przyznaję bez bicia że czasami nie potrafię się opanować i śpiącego go wyciągnę żeby wytulić i wycałować :-D miłego dnia kobitki lecę jakiś obiad zorganizować, buziaki!

Pianko co za słodziak! a jaki duzy się wydaje:0 aż trudno uwierzyć, że tylko 2 tygodnie ma:)
Domik jak się macie z Lenką??
Agacynda szkoda, że nie wpadniesz:( a już miałam nadzieje.. no i sterta prasowania miała, która dalej leży w czeluściach szafy;) ja kiedyś bardzo lubiłam prasowac, a teraz mi się odwidziało i mam baaaaardzo duże problemy, żeby się zmobilizować:/
Póki co wynalazłam sobie kolejne ważniejsze zajęcie;) nie, tym razem nie w związku z remontem (choć, fakt zamówiłam dziś wannę i umówiłam odbiór na piątek) ale z działką:] W sobotę wybieramy się na pierwszy wypad pozimowy, zobaczyć jak roślinki ją przetrwały, odświeżyć trawnik itp... no i właśnie robię listę co muszę do soboty w ogrodniczym kupić a przy okazji szukam na necie gatunków, które w tym roku bym dosadziła, hihi...;)

reklama
Hej dziewczynki:)Noelle ale masz maleńki brzusio- śliczny:)Pianko Kubuś przecudny:) Agacyndo, Sihayko ja też jestem posiadaczką wózka tako i sobie go bardzo chwalę:)Test oczywiście wyszedł negatywny, ale przynajmniej z czystym sumieniem mogą tabletki brać:) Poczekam te pół roku w sumie to nawet dobrze. Wiosna się zaczęła ruch, dietka i w ciągu tygodnia 3 kg mniej:)A przynajmniej jeszcze 10 trzeba przez te pół roku zrzucić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry