Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agacynda to nic dziwnego, ze Ci się nudzi :-) oj ile bym dała, żeby sobie posiedzieć w domku i poleniuchować Pianko faktycznie z opowieści to synka masz Aniołka oby był tak grzeczny cały czas a jak córcia nadal nie jest zazdrosna o Ciebie
Agacynda u mnie prasowanie czeka zapraszam
Pianko dziękuję za informację o Tako. Zobaczymy na co my się zdecydujemy,póki co myślimy o Tako faktycznie ale dopiero przed nami maraton po sklepach więc wszystko przed nami
Sihaykaoooo nieeee na prasowanie to mnie nie wezmiesz! ) wszystko inne w domu moge robic, ale do prasowania nikt za zadne skarby mnie nie zmusi hehe
jabylam w sobote i ogladalam tako alive i bardzo mi sie podobal )
Pianko zazdroszcze Ci juz tego berbecia malego w domu ) mnie juz nosi zeby maly pokoik urzadzic, ale A chce jeszcze poczekac.
agacynda ja też mam trochę śpiochów do przeprasowania także od Sihayki zapraszam do mnie a kilka kg zeszło mi w szpitalu jak leżałam na patologii ciąży, wiadomo jakie tam racje żywnościowe... Asitko córa nie jest o mnie zazdrosna bo zawsze ją zawołam jak np karmię małego i drugą ręką ją przytulę itp więc nie ma powodów, jak go przebieram to podaje mi pampersy, krem, za rączkę go potrzyma także nie czuje się odsunięta a mąż jak bierze małego to już cała oprawa tego musi być i ona wtedy przeżywa..chociaż ostatnio do piersi chciała się przystawić jak usłyszała że tam mleko mam
A to moje 2-tygodniowe szczęście, wczoraj nam pępuszek odpadł :-)
agacynda już niedługo utulisz swoje maleństwo, zobaczysz teraz to czas będzie zasuwał i migiem zleci do sierpnia
Dziękuję dziewczyny i z grzeczności nie przeczę jest przesłodki, przyznaję bez bicia że czasami nie potrafię się opanować i śpiącego go wyciągnę żeby wytulić i wycałować miłego dnia kobitki lecę jakiś obiad zorganizować, buziaki!
Pianko co za słodziak! a jaki duzy się wydaje:0 aż trudno uwierzyć, że tylko 2 tygodnie ma Domik jak się macie z Lenką?? Agacynda szkoda, że nie wpadniesz a już miałam nadzieje.. no i sterta prasowania miała, która dalej leży w czeluściach szafy ja kiedyś bardzo lubiłam prasowac, a teraz mi się odwidziało i mam baaaaardzo duże problemy, żeby się zmobilizować:/
Póki co wynalazłam sobie kolejne ważniejsze zajęcie nie, tym razem nie w związku z remontem (choć, fakt zamówiłam dziś wannę i umówiłam odbiór na piątek) ale z działką:] W sobotę wybieramy się na pierwszy wypad pozimowy, zobaczyć jak roślinki ją przetrwały, odświeżyć trawnik itp... no i właśnie robię listę co muszę do soboty w ogrodniczym kupić a przy okazji szukam na necie gatunków, które w tym roku bym dosadziła, hihi...
Hej dziewczynkiNoelle ale masz maleńki brzusio- ślicznyPianko Kubuś przecudny Agacyndo, Sihayko ja też jestem posiadaczką wózka tako i sobie go bardzo chwalęTest oczywiście wyszedł negatywny, ale przynajmniej z czystym sumieniem mogą tabletki brać Poczekam te pół roku w sumie to nawet dobrze. Wiosna się zaczęła ruch, dietka i w ciągu tygodnia 3 kg mniejA przynajmniej jeszcze 10 trzeba przez te pół roku zrzucić