Mynia_82
Fanka BB :)
Noelka, nie wstyd Ci mieć taki mały brzuszek w 38 tc? Ja mam większy bez ciąży
Ja lecę 26 kwietnia bladym świtem do mojego Stefana
I mam tyle planów zwiedzaniowych... już sobie robię wydruki i opisy po polsku i angielsku
Żeby móc suteczniej przekonywać go że koniecznie musimy iść w te miejsca, w które chcę 
Asitkoooooooooooooooooooo ja tez się nei dziwię, że chcesz robić test, ja ostatnio robiłam nawet 6 dni po @
Widzisz jakbyś dupa nei wzieła to byś sobei czekała i czeała a 10 dni prognozowane przez lekarza już dawno minęło. Mamy tu najlepszą poradnię ginekologiczno-położniczą w Polsce 
Sihayko zapomniałam wczoraj podziekować za rady
Ta się skąłda że właśnie od soboty rowerki robiłam i już kolano prawie nie boli na szczęście 
Agacynda Tobie też grozi najwyżej 12,5 na plusie na moje oko
Pianeczko faktycznie ideał Ci się trafił, a jaki śliczny... Jak ja bym chciała móc kiedyś przytulić taki swój mały skarb...
Marzenko niestety Twój komplement nie mi sie należy
Bo ja nie mam zdjęcia w kapeluszu
Ale i tak miło usłyszeć, że się jest damą 
Agnieszka gratulacje
Brzuszek był mały a Antek jak wyrósł
Kawał Antka 
Asitkoooooooooooooooooooo ja tez się nei dziwię, że chcesz robić test, ja ostatnio robiłam nawet 6 dni po @
Sihayko zapomniałam wczoraj podziekować za rady
Agacynda Tobie też grozi najwyżej 12,5 na plusie na moje oko
Pianeczko faktycznie ideał Ci się trafił, a jaki śliczny... Jak ja bym chciała móc kiedyś przytulić taki swój mały skarb...
Marzenko niestety Twój komplement nie mi sie należy
Agnieszka gratulacje

jakie masz maści na te krostki? my dostaliśmy z tego co pamiętam na receptę Neomycinum - taka maleńka tubka, maść do oczu i dr kazała te ropne krostki nią smarować - zdecydowanie pomogło, trzymaj się ciepło kochana jestem pewna że już niedługo będziecie się cieszyć urokami macierzyństwa na całego