reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle gratulacje!!!!!!!!!!!! Wymiary gdzies podane Nataszki? I czemu cc??

Sihayko choooodz poprasuj Kochana ;))

ALG dzien dobry :D

Czarnooka sto lat!!!!!!!

Margotka spoko loko :-)) dasz rade :D jeszcze troszke :D

A ja dzisiaj zaczynam 6 miesiac :D jejku jeszcze tylko 4 msc do narodzin mego Dziecia :D

Hej :) jakie cudne wieści z rana!!
Noelle kochana serdeczne gratulacje!! z pewnością córcia wynagradza ci teraz ciężkie chwile porodu :-) współczuję ciężkiej końcówki - chwile grozy identycznie jak u mnie :baffled:
mgiełko to ja chętnie dorzucam do drugiego cyca co by symetrycznie było :-D:sorry:bluzki to mam po sam pępek zalane a piżamy po nocy codziennie do zmiany :crazy: powodzenia na glukozie..:-p;-)
agacynda cóż za pomysłowy tata! piękny romantyczny gest..;-)a Ty najpiękniejszy prezent dasz dziadkom za 4 m-ce :tak:
Anke, Sihaya kciuki za pomyślne wizyty! Sihaya u Ciebie dodatkowo żebyś się dowiedziała kto w brzuchu buszuje! ;-)
ALG, Margotko będzie dobrze!:-) a jaka nagroda za te nie zawsze różowe 9 m-cy!! ;-)

aaaa... no tak jeszcze Alg przecież - widzisz tak rzadko się pojawiasz, że to Margotkę chciałam już na porodówkę wysłać zamiast Ciebie;)

Noelle jeszcze raz gratulacje!!

Anitko wszystkiego dobrego urodzinowego:)

Agacynda już nie mam siły:( poza tym taaaaaaaak ciepło jest;)

Pianko obawiam się, że podzielę Twój cycaty los;) już się nie mieszczę do bielizny, którą ostatnio kupiłam... więc na 2ego maja jestem umówiona indywidualnie u brafitki, tej co ostatnio... bo w zwykłych sklepach nie mają moich rozmiarówek:( a teraz to już w ogóle patrzyliby pewnie jakbym z kosmosu była;)

Asitko ukonczylam 5 miesiac, 6 dopiero zaczelam :))

Sihayko a juz deske szykowalam hehehe, tak serio to dopiero kuchnie ogarnelam i poodkurzalam, zaraz jade do sklepu po cos na obiad i do wro z mamunia na sushi :))

no dziewczynki powiem Wam, ze moj tatus sie postaral. w sobote bedzie wielka impreza wiec bedzie jeszcze pewnie jakas niespodzianka w formie prezentu. nic sie tata nie chwalil wiec jestem ciekawa co wykombinowal...

a co to za chwilegrozy miala Noelka?--- juz doczytalam...masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry