Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No widzicie a u nas żadnych Nadii, nawet w pracy nie przewinęła się żadna a przecież dzieciaczków od groma ciągle.
Za to Amelek, Emilek, Julek, Lenek zatrzęsienie!! Dlatego z tych imion zrezygnowałam a miała być Lenka
Agacynda z tego co piszesz to nasze córy podobnie jedzeniolubne no chyba, ze się budzą z niesmaku Asitka dasz sobie radę tylko walcz o swoje i będzie dobrze z parkingiem też sobie poradzisz zaparkuj gdzieś w pobliżu przecznicę dwie dalej i będzie Pianko jak tam u Was?
U nas ok, mały zaczyna mniej spać - najbardziej lubi żeby go nosić na rękach i wypatruje za światłem dzisiaj zapoznawał się z pluszowym misiem - takich dużych oczu jeszcze nie widziałam w pn wybieram się na wizytę poporodową do pediatry zobaczymy ile przybrał bo powoli broda mu się wylewa i szyja zanika :-)
Sihaya tak właśnie planowałam zrobić, tylko cienko to widzę, bo nie znam za bardzo miasta
u mnie w mieście jest rzut na Zuzy, Julki, Oliwie, Dominiki
jeszcze tylko 1h mi została i do domku nie będę do 15 wyjdę tak o 14:45 bo chciałam wyjechać wcześnie do Wolsztyna a jeszcze muszę się odświeżyć i wyjść z Fabią siusiu :-)
wklejam listę, żeby znowu sie gdzieś nie zapodziała :-)
Działające w pocie czoła o dzieciątko: Anke24......................@ 1.4.2013 (12)
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem Jillka.........................@30.04.2013 II szeleszczące taftą Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane Sailor_Moon...................@ 07.05.2013II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 21.5.2013 (10) II tańczące lambadę Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą Mynia..........................II pachnące wiosną
Zawieszone staraczki:
Czarnooka różniczka
Basik77.....................@ 14.2.2013(4) II oszronione przez Dziadka Mroza ficaria....................... II fioletowe z cekinów Zafasolkowane!!!!!!!
heh Pianko mojemu małemu to już jak się urodził szyi nie było widać tylko dwa pultaski Kubuś słodki
Asita udanej wizyty życzę :-):-)
a ja chciałam się pochwalić że moja cukrzycowa dieta nie poszła na marne bo dzisiaj odważyłam się przymierzyć spodnie które nosiłam przed ciąża i udało się zapinam się bez wciągania brzucha w rozmiarze 36
Ja tak na szybko powiedzieć jak po wizycie a więc:
torbiel pomniejszyla sie o 2 cm
w poniedziałek na 8 wstawić się do szpitala na badanie droznosci :-)
Uuuuu Asitko to pamietasz jak sie umawialysmy? Po droznosci BACH i ma byc Dzidziol :-) pozniej okolo 20 tygodni i bedziesz czuc Malucha dobrze Cie nastroilam?