reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda zakupów jednak wczoraj nie było;) miałam dzień wizyt i odwiedzin więc nie było kiedy. Ale w najbliższym czasie na pewno nadrobię;)
Margotko z Nadusią się waham;) mąż jest zakochany w imieniu a ja się trochę obawiam reakcji otoczenia - przede wszystkim dzieci. Bo przynajmniej jak dla mnie to mniej spotykane imię i nie chcę żeby mała miała przez nie jakieś nieprzyjemności... W obwodzie mamy jeszcze Amelke i Dominikę więc zobaczymy.
Pianko ale cudne dzieciaczki:)
Asitka ja brałam wtedy urlop bo akurat musiałam wybrać; ale jak poprosisz o l4 lekarza to nie powinno być problemu:)
Agnieszko trzymaj się!! i zdrówka dla Dominiki!
Myniutku udanego wyjazdu kochana:)

reklama
Hej kobietki:)

Sihaya Nadia to wcale nie takie rzadkie imię :) Moja Dominika tak miała mieć na imię ale z racji teo ze moje dwie koleżanki tak dały na imię swoim córcią moja została Dominiką :))

a co do dziwnych imion jak leżałam z córcią na porodówce leżała laska która dała swojej córce na imię Mika tak mi się śmiać chciało bo tak samo na nazwisko miał mój sąsiad z dołu jak jeszcze mieszkałam u rodziców

Asitka powiem Ci, że mi się podoba, owszem miałam swoje inne typy ale m. jest przeciw, a to nam obojgu się spodobało, tylko ja oczywiście zaczęłam analizować, że dziecko będzie rosło w polskich warunkach, dość sztywnych i zamkniętych na nowości... i zaczęłam mieć wątpliwości... czasem chyba nie warto zbyt dużo myśleć;)
Agnieszko dzięki:)

Ostatnia edycja:
Sihayko Nadia może kiedyś było imieniem mało spotykanym ale teraz praktycznie na każdym kroku je słyszę :) Jak dla mnie jest piękne :) Mała Nadusia :) I sama się zastanawiałam nad tym imieniem dla córci ale koleżanka mnie uprzedziła :)

Edit:
Noellka napisała, że Nataszka bardzo grzeczna, budzi się na karmienie i zjada olbrzymie ilości mleka maminego i sztucznego :) Może jutro już dziewczynki wyjdą do domu :)))

Ostatnia edycja:
Przedstawiam Wam Nataszkę naszej Noelle :)

Załączniki

• 2013-04-26_07.54.51.jpg
    2013-04-26_07.54.51.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 48
Noelle śliczną masz córeczkę :tak: mam nadziej, ze będzie cały czas taka grzeczna jak teraz :-)
Sihaya zgadzam się z Gosiakiem, że teraz imię Nadia nie jest tak rzadko spotykane :tak:
ja mam nadzieje, że mi plamienie ustąpi bo dzisiaj mam wizytę u gin. i nie wiem co mam zrobić :-( ale małe plamienie to przeciez nie problem co????

Noelle serdecznie Was pozdrawia i jak wyjdą to jutro się odezwie :)

Asitko ja nie wiem, nigdy nie chodziłam do lekarza z plamieniem. Nie wiem czy lekarzowi przeszkadza czy też nie.

reklama
Noelle śliczna kruszynka:) no i taka grzeczna w dodatku:) tylko pozazdrościć;)

Asitka ja kiedyś byłam u gin po @, na zewnątrz miałam czysto a w środku w czasie badania gin mi mówi oo jeszcze resztki plamienia mamy;) ale zbadała bez problemu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry