reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihayko gratuluje dziewuszki:)
Agacynda panterka boska :)
A ja się szykuje a tak mi się nie chce... byłam u fryzjera i zrobiłam hennę brwi i rzęs i powiem Wam, że pierwszy raz od dłuższego czas spodobałam się sobie... Fajnie mi pocieniowała włosy i ułożyła, łowa taka lżejsza, świat piękniejszy... jeszcze mi został manicure, prasowanie, pakowanie no i debilacja ;) O matko jak mi się nie chce... chyba ide się zdrzemnąć :)

reklama
MYniu zazdroszczę wizyty u fryzjera ja nie wiem kiedy dam radę pujść no chyba że znajdę jakieś mobilnego fryzjera, bo już by mi ię prydło podcięcie co by ludzi nie straszyć

a u nas miła biedna ma zakaz wchodzenia do pokoju w którym Antoś jest także cały czas siedzimy u niej w pokoju i bawimy sie lalkami :) Trzeba jakoś to przetrwać, kurcz zauważałam ze ona co roku pod koniec kwietnia łapie mi zapalenie oskrzeli

Myniuuuutek Ty sie zaprzez do roboty, zeby pieknie dla narzeczonego wygladac...!!

bosh a ja mam taka chcice a moj A wlasnie pojechal po mojego brata i jego dziewczyne :|

Agniesiu baw sie z cora :)) przynajmniej nie bedzie zazdrosna ze jej czasu nie poswiecasz. a z tymi oskrzelami to dosyc ciekawe....skad to sie moze brac akurat w tym okresie...

Agnieszka z własnego doświadczenia proponuję wizytę u alergologa i pulmonologa. Ja regularnie choruję od dziecka 4 razy w tych samych miesiącach. Jak miałam 25 lat lekarz przypadkiem wpadł na pomysł, że może to astma... i okazło się - strzał w dziesiątkę. Miałam od dziecka nieleczone alergie i w końcu przerodziło się to w astmę.

Myniu patrz o astmie nie pomyślałam, muszę pogadać z lekarzem na razie mam skierowanie do laryngologa z migdałami bo ma przerośnięte.

jeszcze Antek chyba jest uczulony na pampersy orginalne bo ma cała dupkę wysypaną , jutro przyjdzie położna to jej pokaże

Agnieszka to niekoniecznie musi być już astma, może na razie alergia ale nieleczona alergia przeradza się w astmę.
Agacynda, dzięi kochana. Dzieki Tobie już został mi tylko manicure ale zrobię sobie teraz chwilę przerwy. Jak tylko się spakowałąm od razu poprawił mi się humor:) Wiecie, że zmieściłam się w torebkę :) Ciuchy wrzuciłam w worek próżniowy, taka jestem sprytna :P

reklama
Witam się w słoneczny piątkowy poranek :-) ja dzisiaj jestem cały dzień na kontroli :-( na samą myśl już mi się nie chce, a muszę tam siedzieć 8h :-(
Anke nie smutaj się masz jednego szkraba to będziesz mieć drugiego, widocznie nie nadszedł jeszcze czas :*
Mynia jak tam już lecisz do S., życze Ci owocnej dzikiej orgii :tak: kciuki zaciśnięte :tak:
Pozostałe dziewczynki mocno ściskam i życzę wszystkim miłego dnia :-):-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry