Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pianeczko piękny widok kurcze jakoś tak się wzruszyłam... Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiego szczęsciaGosiak Agacynda ja nawet jeszcze w ciązy nie jestem, a już kolekcjonuję rzeczy dla dziewczynki Mam dwie sukienki, dwie bluzeczki sweterek, spodenki dresowe 4 pary legginsów, 15 par bodów,2 pajacyki, półśpioszki, dwie bluzy, buciki. Na chłopca to mam po Mikołaju 8 kartonów ciuszków tylko do rozmiaru 74... Bo te większe są teraz w użyciu
Działające w pocie czoła o dzieciątko: Anke24.............................@ 1.4.2013 (12)
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem Jillka......................... @30.04.2013 II szeleszczące taftą Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane Sailor_Moon........................@ 07.05.2013II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 21.5.2013 (10) II tańczące lambadę Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą Mynia..........................II pachnące wiosną
Zawieszone staraczki:
Czarnooka różniczka
Basik77.....................@ 14.2.2013(4) II oszronione przez Dziadka Mroza ficaria....................... II fioletowe z cekinów Zafasolkowane!!!!!!!
Pianko śliczne Te Twoje dzieciaki tylko pozazdrościć ;-) Agacynda przepiękne te ciuszki :-)
ja mam nadzieje, że @ mi się skończy do jutra, bo jutro mam wizytę na 16:10 a czy z małym plamieniem mogę jechać do gin.??? Sihaya powiedz mi czy Ty na ten dzień co miałaś badaną drożność miałaś L4, bo ja urlopu raczej nie dostane, jeśli teraz mi się gin. zgodzi zrobić, bo kierownik ma w poniedziałek i wtorek urlop i mi szefowa nie da bo zastępujemy się wzajemnie :-(
a ja dziewczyny mam armagedon w domu Dominika ma zapalenia oskrzeli szla mnie trafia normalnie siedzę ryczę boje się ze mały złapie, bym ją dała do mamy ale ona pracuje masakra jakaś