reklama

Staranka od stycznia 2012.

wiesz co sihaya, sami z mężem rozmawiamy miedzy sobą, ze chętnie mielibysmy jeszcze dziecko ale... niestety taka jest prawda ze nas nie stac:no: jeszcze zaraz budowa i potem utrzymywanie domu, kredyt..

szczerze to musi byc wasza przemyslana decyzja, bo z drugim moze pojść tak samo a może pójść szybciej i czy wy jestescie zdecydowanie miec dziecko rok po roku :P

reklama
nas w tej chwili na trójkę też nie... wiesz to takie plany, marzenia.. ale tak jak napisałam, życie samo je zweryfikuje... Póki co mamy do myślenia mocno nad drugim... aczy damy radę z jednym po drugim powiem Ci jak jedno się wykluje i zobaczymy jak się wtedy zorganizujemy i ogarniemy:)

Krolewno spiralke hormonalna czy niehormonalna chcesz zakladac? bo ja po porodzie tez uderzam w strone antykoncepcji.

Sihayka jesli bedziezz sie czula na silach tomczemu by nie :) ja nie chce chyba od razu drugiego dzieciatka... mimo tego ze staralismy sie ponad rok, to bylo to tak przyjemne, ze nie dluzyl mi sie czas az tak bardzo :) a poza tym ja jestem zwolennikiem jedynakow, szkoda ze moj A nie. a jesli drugie to za jaaaaaaaakis czas.

Wiesz Agacyndka jakbym miała mniej lat to też bym chciała dać sobie więęęęęcej czasu:) i nawet nie o to chodzi, że boję się ciąży w wieku np 35lat, bo tak nie jest tylko chciałabym dla drugiego dzieciątka też mieć jak najwięcej siły, zapału, energii, być mamą z werwą i mieć jej nie tylko na pierwsze kilka lat...

chciałam się rozpisać bardziej a tu już muszę się zbierać na wizytę:)
postaram się wieczorem napisać co i jak, jak mi się nie uda to na pewno jutro rano pojawię się z wieściami!
Miłego dnia wszystkim:)!!

a kiedy ja się niby wywyższałam że mam dziecko i jestem w ciąży!!!! co za podłe osoby tu są, brak mi słów !!! ja chciałam tylko pocieszyć Agacydnę wesprzeć a nie od razu roztoczyć przed nią czarne chmury, tym bardziej że jestem przykładem, gdzie u mnie tez wyszło źle a skończyło się pozytywnie, więc to taki przypadek napawający nadzieją eeeee zmykam brak słów .... niech sobie tu siedzą te co mają prawo... a ja nie !

Ostatnia edycja:
reklama
Krolewno no faktycznie nie jest to wygorowana cena. to trzymam kciuki zeby jak najszybciej Ci sie udalo zalozyc :)

Sihayko w sumie racja. ja mam dopiero 23 lata to moge odkladac sobie drugie dzieciatko jeszcze w czasie. chociaz moj A juz podchodzi do brzuszka i rozmawia z Anielka ze jak ona juz wyjdzie to trzebabtam do srodka drugiego dzidziusia wsadzic, zeby moj A mial ekipe do zabawy heheheh szalony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry