A
agacynda
Gość
Zonqa w poprzednich cyklach za każdym razem mam tak, że zaraz po @ mam gęsty śluz albo na początku w ogóle... A w tym mi cały czas mokro...
Nie sądzę by to była infekcja, bo śluz nie ma zapachu i nic nie swędzi. Zresztą ja na infekcje jestem zawsze podatna po owu. jakoś wtedy ze mnie jest najsłabsze ogniwo. wyczerpana jestem po przytulankach chyba wtedy hahahaha
Nie sądzę by to była infekcja, bo śluz nie ma zapachu i nic nie swędzi. Zresztą ja na infekcje jestem zawsze podatna po owu. jakoś wtedy ze mnie jest najsłabsze ogniwo. wyczerpana jestem po przytulankach chyba wtedy hahahaha
. A teraz stancje przez 3 lata mieszkaliśmy ale pani zadzwoniła do nas w połowie lutego że ona chce remontować te mieszkanie od marca i 29 lutego musieliśmy jej klucze oddać. Uroki mieszkania na stancji
. Teraz żałuje, że od razu nie wzieliśmy kredytu bo już trzy lata by były z głowy ale cóż człowiek uczy się na swoich błędach. A teraz trochę tu, troche tam i tak z dzieckiem jeździmy a Oliwka mówi że chce do starego domku jechać bo tam miała swój pokoik i zabawki a teraz zabawki w kartonach ale całe szczęście, że tylko do maja bo tak człowiek by sfiksował.
nigdy za wiele