reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarni, no baaardzo ładnie :) Fajny kolorek i fajna fryzurka! Na prawde mi się podoba i o czymś takim chyba myślałam też dla siebie ( w kontekscie cięcia), ale musze zapuścic włosy jeszcze.

Była brukselka , a teraz winogrono popite sokiem i mlekiem...pyszny zestaw!:szok:

czarni jak dla mnie super ;-)
ja dzisiaj sie troszke zdolowalam..na innym watku 2mamusie stracily swoje malenstwa...jakos mnie to zasmucilo..i nie mialam sily na klikanie..
edyta co u ciebie ?,a ty wogole mialas robione hormony ?,bo nie wiem czy cos mi umknelo..czy ci nie robili..:confused:
musze was troche nadrobic,zeby lepiej poznac ..tylko na razie nie mam na to albo czasu,albo sily...
milej nocki :tak:

LoL Basia jak dla mnie super ...:tak: i ta grzywka na bok ,swietnie pasuje ;-)

Madlen hormonkow jeszcze nie robilam w poniedzialek beda mi robic MOT w tym hormonki ;-)
Co do staraczek czytalam o Lor i Losiczce ...jak dla mnie tragedia :-(:-(

Ostatnia edycja:
Groszek byłam bardzo zadowolona :-D Skóra była gładsza, poznikały wszystkie ślady po syfach itp., odzyskała ładny kolor. Teraz by mi się też przydały takie zabiegi bo po zimie skóra jakaś taka szara :-(

Czarni super kolorek i fryzura:laugh2:

dzień dobry:) i jak nastroje o poranku?

ja za parę chwil wybieram się na rozmowę w sprawie pracy więc trzymajcie kciuki... ;]

a bladym świtem oczywiście zrobiłam teścik i................ wielkie NIC:( postanowiłam zadzwonić do swojej gin, umówię się na przyszły tydzień i bez względu na to czy @ się pojawi czy nie może wyjaśni mi skąd taki poślizg bo jeszcze nigdy mi się tak nie zdarzyło...

miłego dnia wszystkim!!:)

aha Groszek... co do stosowania tego kwasu, to w sumie nie wiem jakie jest jego działanie ale ponieważ "leczenie" to moja działka więc to, że czymś się smarujesz to nie znaczy że nie zaszkodzi dziecku, bo i tak substancja czynna przez skórę może dotrzeć do krwiobiegu - tak działają wszystkie maści na urazy, przeciwbólowe, przeciwzapalne itd...
więc jeśli ten kwas jest szkodliwy dla ciąży to skóra przed nim nie uchroni...

reklama
Dziewczyny mam do was pytanko a zwłaszcza do dziewczyn które dostają z MOPsu wychowawczy.

Chodzi mi o to czy pobierając przez cały rok wychowawczy i zasiłek rodzinny powinnam dostać pit czy też nie?? Bo już się pogubiłam;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry