reklama

Staranka od stycznia 2012.

no długo....
dobra dziewczynki uciekam lecę na kawkę i plotki do mojej ciężarnej przyjaciółki pogłaskam brzuszek może cos wygłaskam :D

reklama
Anetko, tak, ja na dziennych. Jak mi się uda zajść to może się na zaoczne przeniosę. Ale póki co próbuję się utrzymać na dziennych. ;-)

Czarni mi też się coś wydaje, że to implantacyjne. Już wczoraj jak rozmawiałyśmy to coś podejrzewałam...

No to rzeczywiście same "grubasy" tutaj ;)Pociesze Was, ja mam 162cm, a na wadze jakieś 66 :sorry2: No nigdy nie udało mi sie być chuderlakiem :wściekła/y: Marze o tym żeby zgubić po ciąży tak jak wiele moich kolezanek, ale jak znam zycie to te co nie chcą to chudną a tym co by się przydało to niestety...:no:
Agacynda, ja też na dziennych. Ostatni semestr został.
Czarni
, może dziewczyny maja dobre przeczucia i krwawienie implantacyjne miałaś.
Ide po kawke ...

hej, dziewczyny :-)
czarni oby to było TO:-)
Syneczki3 kawka ci smakuje? To może na córeczkę się przygotuj...:tak:W moim najbliższym otoczeniu wszystkie babeczki, które urodziły synków (w tym i ja) miały wstręt do kawy, a te co córeczki powiły wręcz przeciwnie - popijały kawusię (bez kofeiny oczywiście). :tak::-)
Groszek zapewniam cię, że po ciąży schudniesz! Z maluchami jest tyle pracy, że ho,ho:-D Mój synek kolki miał do 4 miesiąca więc jak karmiąc piersią musiałam bardzo uważać na to co jem...co rusz pediatra kazała mi odstawiać jakiś produkt. Na końcu żyłam kanapkami z dżemem i piłam kawę zbożową z mlekiem (do dziś mam do niej wstręt), a kolki sobie poszły po 4 miesiącu. Przy okazji poszły też kilogramy :-D

Julianka w moim przypadku się nie sprawdza.
1 ciąża brak wstrętu - syn
2 ciąża brak wstrętu - syn
3 ciąża początkowy tygodniowy wstręt - syn
4 ciąża zdecydowany brak wstrętu - bliźniaki???? :-D

Groszku ojj tak puki będziesz latała z cycem na zawołanie i przestrzegała tego co wolno jeść a czego nie, puki maluch nie wyjdzie z kolek, puki nie będzie sam chodził (choć wtedy to ty będziesz biegała za nim) póty będziesz chudła i patrzyła na to w przerażeniu :-D:-D:-D:-D

Boże dziewczyny ale mam parcie na koreczki śledziowe, banany których nienawidzę i rabarbar
shocked.gif

koreczki przyjeżdżają do mnie codziennie wraz z mężem, kilogram bananów to działka mojego taty a ten rabarbar jest niemożliwy do odszukania. Proszę cokolwiek czy mrożony czy w słoikach czy chociaż placek z rabarbarem no nie ma nic... JA CHCE RABARBAR ... oszaleje
baffled5wh.gif

syneczki3, bardzo by mnie to cieszyło :tak: Acha... ja mam dżem z rabarbaru....zapraszam :P
Właśnie...koreczki śledziowe! Ostatnio usłyszałam, że kobiety w ciąży nie moga jesc surowych ryb, ok, w sumie wiadomo. Pomyślałam sobie " a kto je surwe ryby :sorry2:" A potem przyniosłam zakupy, pakuje sobie na talerzyk śledzia w oleju...i konsternacja ..czy śledz/matijas to surowa ryba? Nie powinno sie jeść w ciąży? I zgłupłam :rofl2:

już wróciłam :) myślicie że to plamienia i jednak ciąża?? to czemu temperatura mi spadła. Powtórzę test ale nie spodziewam się 2 kreski...

A wracając do zachcianek :) aż mi ochoty narobiłyście ja z Oliwią miałam swoje ulubione przysmaki murzynki rolmopsy i lody :D coś przepysznego tylko teraz nie mogę patrzeć na murzynki :D

reklama
Czarni, ale spadła do poziomu niższego czy po prostu spadła o jedną kreskę? Jeśli jest nadal wyzsza niz temp z poziomu przed owu to chyba jest szansa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry