Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrze. ja jestem 5mies po porodzie. tez mam nieregularne cykle i tez nie wiem kiedy dni płodne wypadają. Dopiero zaczelismy staranka wiec sie nie załamuje. Jak w przeciagu 3mies nie zajde w ciąze to tez zakupie. Podobno sie sprawdzają.testów owulacyjnych nie próbowałam, jak się nie uda w tym miesiącu to kupię. Dodam że mam nieregularne cykle więc ciężko ustalić dni płodne. Nie zawsze mam objawy...ale mam nadzieję że nam się szybciutko uda![]()
edyta- czesc :-) widzę, że mamusia pełną parą, fajnie mieć taką gromadkę łobuziaków :-)
bardzo kocham dzieci i nie wyobrazam sobie zycia bez nich ;-) Zdazaja sie tez ciezkie chwile,ale te pozytywne i tak zwyciezaja,a ja od zawsze marzylam o duzej gromadce dzieci, o najmlodszego synka walczylismy 2 dlugie lata i mam nadzieje ze tym razem nie bede musiala az tak dlugo czekac,na pojawienie si II kresek ...edyta01 - życzę powodzenia! Masz 3 chłopaczków?:-)
moze tym razem bedzie coreczka // ale dla mnie to niewazne ,zdrowe dziecko to priorytet > o ile sie uda ...