reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kropeczko Agacyndo też o tym badaniu słyszałam ale nie mamy parcia na córkę (ok mąż by chciał gdyby mógł wybierać ale bez większego nacisku, mnie wszystko jedno). W sumie szkoda by mi było tych wszystkich słodkich rzeczy po chłopcach. Jakoś nie mogę się z nimi rozstać i gromadzę pod łóżkiem no i już wiem dlaczego :-D Generalnie chłopiec jeszcze nie jest pewny to tylko sugestia ale sugesestia to i tak więcej niż nic :-)

Czarni noooo i pomyśleć że jeszcze miesiąc temu miał 1,5cm a dziś już 7 i bosko fikał nóżkami jak na treningu piłki nożnej ;-)

Syneczki gratulacje, jaki ładny:)
Ja dziś jakiegoś doła mam... tyle jeszcze muszę czekać do samego próbowania a na pewno się nie uda tak od razu przecież :( Spać mi się chce i płakać. I nawet kot mnie wkurza, gniazdko drań wyłamał ze ściany...

No rośnie jak na drożdżach :D Zawsze jak patrze na twój suwaczek od razu myślę jak to by było u mnie.
a teraz muszę dowiedzieć sie co ze mna się dzieje.... widziaąm kiedyś jakiś wątek o clo duphostanie i innych wspomagaczach wiec muszę tam zajrzeć

Czarni Tak jest na starających się taki topik. Sama brałam prolaktynę (Bromergon) i w zasadzie mogłam jeszcze progesteron (Luteinę) ale zdecydowałąm ze co za dużo to nie zdrowo i Luteinę dostałam gdy już zaciążyłam.

Myniu dziękuję.

a jesteś Basia dokładnie stwierdzić kiedy przyjdzie @? Bo ja zazwyczaj dzień wczęśniej mam 100% pewność. Tylko w tamtym cyklu się zdziwiłam.

hej kochane!
jestem padnięta, ale mam dobry humor. Właśnie rozliczyłam pit :) Weszłam w tą drugą fazę cyklu, bo czuję cycuchy już, w brzuchu czuję taki ..hmm..rozpierdziel..nie wiem jak to inaczej nazwac hehe

Witam dziewczynę bzibziok ? hehe
Syneczki, piękne zdjęcia maluszka! gratuluję jeszcze raz!
Czarni, współczuję samopoczucia :*, mam nadzieję że to jednak nie @...
Mynia głowa do góry! nikt nie powiedział że za pierwszym razem się nie uda :)
Agacynda, co by Cię usatyswakcjonowało? :)

Wróciłam :-D
Maluszek rewelacja :biggrin2: ma całe 7 cm :szok: i wielkością odpowiada 13 tygodniowi :szok::-D
Miał okruszek badaną kość nosową i przezierność karkową. Wszystko jest dobrze, budowa prawidłowa oraz brak wad rozwojowych. Tak się cieszę :-D:-D:-D:-D
Maluszek fikał nóżkami jak by kopał piłkę :-D

Zdjęcia mam w ratach - taki duży że się cały nie zmieścił :biggrin2:

cudowne :*

reklama
Oj Aguś Kochanie, żebym ja to wiedziała... napewno chciałabym, żeby Mój A był ze mną, ale dopiero jutro wieczorem będzie... A tak poza tym to jakiegoś towarzystwa mi się chce. Fakt faktem mam kuzynkę za ścianą ale nie ma ich, więc nie mam do kogo zapukać...

Do góry