Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No sama od wczoraj... I nie mam do kogo gęby nawet otworzyć. Ehs czasami jak tam jestem sama np od niedzieli do czwartku to sobie wyliczam w głowie ile słów wypowiedziałam w ciągu tych kilku dni i zawsze jest niewielka liczba. Ale co zrobić, takie uroki nie posiadania męża ...
agatko zawsze masz nas :*
no zawsze wiedziałam bo to sie tak zawsze zaczyna ale dzis zgłupiałam 4 dni jeszcze leki nie skonczone a tu takie cos....
nie długo idę pod prysznic to mozliwe ze sie zacznie bo ja lubie ciepła wodę a to zawsze wzmaga wiec sie okażę. Na prawdę dziś to ja juz nic nie wiem. jutro rano du nie wezmę poczekam do południa bo niby powinno sie odstawic jak sie @ pojawia by nie blokować cyklu....
No właśnie, wiem, że mam moje dziewczynki dlatego co minutę odświeżam stronę w nadziei, że któraś coś napisała hehehe
Basia, zrób sobie mega gorącą kąpiel i zobaczysz co się stanie, albo przyjdzie złośliwa bestia albo nie.
A najlepiej jakbyś miała kieliszek czerwonego wina. Wtedy wszystko stanie się jasne.
Ale skoro ostatnio alko Ci nie smakował to może nie pij... Hmmm... Alko Ci nie smakował.
agacynda - współczuje, ja jestem taką gadułą że jak jestem sama to gadam do siebie. mój mąż od miesiąca zaczął pierwszą w życiu pracę i od 7 do 15 pracuje. potem wraca i uczy się do aplikacji wiec w gruncie rzeczy też cały dzień jestem sama (nie licząc pieska ). dopiero "wraca" do mnie na "Na Wspólnej" ;/ Jak tam wasze staranka moje drogie ? u mnie troche słabo. ten cykl raczej nie przyniesie fasolki. zaopatrzyłam się w termometr z dwoma miejscami po przecinku i po @ zaczynam mierzenie.
Puszka a ile masz lat i mąż, że pierwszą w życiu pracę ma? U nas takie staranka, że po prostu przytulanki są, ale myślę, że też cykl stracony. Ale co tam... Uda się. kiedyś...
Basia, czekam na znak jakiś.
Aguś ja dolegliwości przed @ obserwuję już od owu... A w tym cyklu jakoś dziwnie bo wczoraj trzeci dzień z rzędu wymiotowałam. (często tak mam przy owu) ale jakieś dziwne samopoczucie mam już teraz. A tak z reguły to zaczyna mi się wszystko 10 dni przed. Piersi pełne i twarde, uderzenia gorąca, przetłuszczająca się cera. A dzień przed @ mam ZAWSZE poty.
No nigdy nie zrozumieją. Ja zawsze mam dużo objawów. i jeszcze dodatkowo przed @ mam sutki wrażliwe, ale to od jakiegoś czasu. może 3,4 cykle. Dlatego mylnie odbierałam to z objawami ciążowymi, ale teraz już wiem, że to nie to. Dlatego, nie nakręcam się niepotrzebnie.