Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w sumie to wiem, że lepiej nie myśleć i podejść na luzaka, ale jakoś nie umiem myślenia wyłączyć, a jak już się staram to chyba myślę jeszcze więcej...więc lepiej się nad tym w moim przypadku nie zastanawiać. Dlatego idę się wykąpać.
A tak z innej beczki widzę zę większość Was jest z południa Polski... bo ja chcę pojechać na urlop w kwietniu gdzieś w okolice Cieszyn, Szczyrk, Ustroń, zastanawiam się czy warto tam jechać na kilkudniowy wypad z mężem :-) Jestem fanką gór i pięknych widoków, a mój mąż uwielbia robić zdjęcia, sprawił sobie lustrzankę do tego celu Jeśli przyjdzie Wam do głowy jakieś ładne miejsce warte zobaczenia w tamtej okolicyto napiszcie bardzo proszę
A ja uważam, że pewnie w ogóle nie zajde i jestem do niczego, wiec więcej razy nie bede gadac o swoich jajnikach, @ i podobnych tematach, do listy tylko się bede regularnie dopsiywać i gadać sobie z wami... MAM TO W DUPIE... przez cały dzień napisałam 3 strony mgr i k..wa utknelam w miejscu!!! Mam taki wk..., że zrąbałam teściową i mojego męża, bo zawraca mi dupe z hotelami i rezerwacją jakbym nic innego nie miała do roboty, a tekst teściowej co robie i, że przecież mam tyle wolnego czasu mnie dobił, dogryzłam jej mówiąc, że jakbym była artystką tak jak jej córka, to może bujałabym w obłokach mając nadmiar wolnego czasu
Dziewczyny ide zrobić sobie drinka (nie ma jak to pić samej) i ide się wyluzować na M jak miłość i Przepis na życie. Do jutra