reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Bzibziok w sumie to w żadnej konkretnej branży bo pracowałam w firmie zajmującej się konserwacją wind i schodów ruchomych, Urzędzie Pracy, firmie zajmującą się promocjami i merchidsingiem a przed ciąża jako przedstawiciel handlowy generalnie szukam pracy biurowej
Dzięki za miłe powitanie 
A ja właśnie spędzam w pracy przedostatni dzień. 2 tygodnie temu dostałam wypowiedzenie (wraz z 3 innymi dziewczynami). Okazało się, że pracodawca postanowił znaleźć kogoś za jeszcze mniejsze pieniądze... Piękny prezent mi zrobili - za miesiąc ślub, pieniądze potrzebne, a ja bez pracy...
Ale dam radę.
A ja właśnie spędzam w pracy przedostatni dzień. 2 tygodnie temu dostałam wypowiedzenie (wraz z 3 innymi dziewczynami). Okazało się, że pracodawca postanowił znaleźć kogoś za jeszcze mniejsze pieniądze... Piękny prezent mi zrobili - za miesiąc ślub, pieniądze potrzebne, a ja bez pracy...
Ale dam radę.
Dzięki za miłe powitanie
Ale dam radę.![]()
hej witaj
zonqa
Szał, dziki szał...
m_monia to witaj w klubie poszukujących pracy i witaj na naszym wątku bo jeszcze Cię nie przywitałam
Ja na początku też byłam dobrej myśli bo póki co to nie miałam problemu ze znalezieniem ale z biegiem czasu entuzjazm spada niestety i teraz wysyłam Cv ale z nastawieniem że i tak nic nie będzie
Grzanka ja czasami mam taki śluz ale taka "ciągutka" ale to niedługo przed @ mi się zdarzał

Ja na początku też byłam dobrej myśli bo póki co to nie miałam problemu ze znalezieniem ale z biegiem czasu entuzjazm spada niestety i teraz wysyłam Cv ale z nastawieniem że i tak nic nie będzie
Grzanka ja czasami mam taki śluz ale taka "ciągutka" ale to niedługo przed @ mi się zdarzał
Ostatnia edycja:
ja kochane nie wypowiadam się już nawet na temat pracy.. wiecie, że byłam na rozmowie, i chcę się też załapać na staż w szpitalu pediatrycznym, a tu.... nawet urzad pracy robi problemy
to się nazywa wsparcie dla obywatela
teraz czekam na m., lazania już w piekarniku, a potem idziemy do kina
więc miłego popołudnia i wieczorka:* pewnie będę dopiero jutro...
eh, i nie wiem czy się przytulać dziś czy jutro dopiero...kompletnie zgłupiałam co z tym moim cyklem się dzieje...:|
buźka!
eh, i nie wiem czy się przytulać dziś czy jutro dopiero...kompletnie zgłupiałam co z tym moim cyklem się dzieje...:|
buźka!
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Bo najszybciej to sie znajdzie prace na produkcji ale nie dość że zaczyna cofać człowieka w rozwoju to jeszcze niszczy związki bo mijanie sie na zmiany w różnych firmach to katasrfowa dla związku ...
sihaya kożystaj z przytulanek jak najczęsciej i ile chcesz
sihaya kożystaj z przytulanek jak najczęsciej i ile chcesz
Mynia_82
Fanka BB :)
Oj dziewczyny, ale ja dziś zła nabuzowana jestem... w sobotę powinnam mieć @ może dlatego. Ale nigdy mi się @ nie rzucała na złość tylko zawsze na płacz. Dziś bym normalnie cała firmę moja rozniosła i mam spotkanie z koleżanką niedługo i może i ją rozniosę choć niewinna dziewczyna...
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Oj dziewczyny, ale ja dziś zła nabuzowana jestem... w sobotę powinnam mieć @ może dlatego. Ale nigdy mi się @ nie rzucała na złość tylko zawsze na płacz. Dziś bym normalnie cała firmę moja rozniosła i mam spotkanie z koleżanką niedługo i może i ją rozniosę choć niewinna dziewczyna...
Dychaj do 100
nie denewuj sie O.. weź kompiel jak tylko bedzie okazja
zonqa
no ja mam dobre 5 dni z dzisiejszym do @.... to ci Qiz dopiero ale nie nakręcam się bo bez sensu i daje 50dych ze przyjdzie @ ... ;\
Ostatnia edycja: