reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witaj Monia i życzę szybkiego ujrzenia 2 kreseczek już w tym cyklu :) masz jakieś objawy?
ja też miałam założenie, że przed 30 koniecznie chce pierwsze dziecko lecz niestety mi nie wyszło :( pociesza mnie jednak fakt, że mało która z moich koleżanek w moim wieku ma dzieci więc sama nie jestem :)

ja dziś do wieczorka w pracy więc będę z Wami na bieżąco. Mam nadzieję, że Pyscek przyniesie nam wyczekiwaną wiadomość bo straszny marazm się nam wkradł w @ listę :(

Jak długo była abstynencja to później żołnierzyki są zbite bardziej w galaretkę i jak trafią do ciebie to się rozluźniają i wychodzą takie glutki:tak:

Co do pozytywnych testów po owu to jest to skutek utrzymującego się hormonu który daję możliwość zagnieżdżenia

Testy owu powinno się robić do pierwszego pozytywnego bo dalej ich robienie nie ma sensu. Niektórre dziewczyny robią go tuż przed @ by sprawdzić czy są w ciąży

Dziewczyny lecę do moich pieczonych ziemniaczków, sosu tzatziki i kotlecików z piersi kurczaka:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry