reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
17 min i uciekamy do domku
kawałek dla was dziewczynki
ENEJ - Skrzydlate Ręce - YouTube

ja pokłóciłam się z mężem, miałam iść do znajomej piwko pogaduchy, to mój mąż : możesz iśc ale na herbatke nie ma picia alkoholu, nic mi nie wolno nie wpomnę o tym że jedno piwo po pracy to juz alkoholizm u niego strasznie sie zmienił po Afganie: tylko w domu mam siedzieć z dzieckiem i z nim a mnie zawsze do ludzi gnało, jak ja tego nienawidzę: uświadomiłam sobie że przy drugim dziecku będzie jeszcze gorzej że takie charaktery odmienne a czuje już teraz że się dusze , może to wszystko tak mialo być? Nie wiem co sie stało z nami pustka nuda a jemu wszystko pasuje normalnie aż sie popłakałam w pracy szkoda mi słów
dlatego sobie puszczam moją ten utworek który wam wkleiłam , może kiedyś uda mi sie uwolnić

hejka! dopiero mam czas by usiąść i kawkę wypić. Nie będzie mnie przez weekend, pewnie ominą mnie jakieś rewelacje..ale nadrobie :) a jedziemy do rodzinki męża. Żona brata ma na dniach rodzic :) jedziemy pomoc przy remoncie.
Poza tym migrena mnie bierze..:( wzięłam etopirynę ale boję się że to za słabe..w ogóle miałam beznadziejną noc i jestem zmęczona. Dobrze, że jutro można pospac...cycuchy czuję już 6 dzień, brzuch rzadko, wczoraj pisałam że miałam ostry ból, poza tym nic. tempki nie mierze bo nie ma czasu na ten szklany, jak kot usłyszy budzik to wyje pod drzwiami :/ ..a elektroniczny jakieś bzdury pokazuje. Kusi mnie żeby w pon przetestowac..to będzie 2.04 a @ powinnam miec między 1 a 6 kwietnia.

jest ktoś?:)

reklama
17 min i uciekamy do domku
kawałek dla was dziewczynki
ENEJ - Skrzydlate Ręce - YouTube

ja pokłóciłam się z mężem, miałam iść do znajomej piwko pogaduchy, to mój mąż : możesz iśc ale na herbatke nie ma picia alkoholu, nic mi nie wolno nie wpomnę o tym że jedno piwo po pracy to juz alkoholizm u niego strasznie sie zmienił po Afganie: tylko w domu mam siedzieć z dzieckiem i z nim a mnie zawsze do ludzi gnało, jak ja tego nienawidzę: uświadomiłam sobie że przy drugim dziecku będzie jeszcze gorzej że takie charaktery odmienne a czuje już teraz że się dusze , może to wszystko tak mialo być? Nie wiem co sie stało z nami pustka nuda a jemu wszystko pasuje normalnie aż sie popłakałam w pracy szkoda mi słów
dlatego sobie puszczam moją ten utworek który wam wkleiłam , może kiedyś uda mi sie uwolnić

ech, wiesz u mnie też jest tak że to ja wychodzę i się bawię, i on też nie przepada za alkoholem. Zawsze to ja mam ochotę i czasem głupio mi powiedziec aż :zawstydzona/y:..ale od czasu do czasu trzeba razem wyjśc, spędzic miło czas, może on nie wie że to dla Ciebie takie ważne? rozmawiałaś z nim o tym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry