reklama

Staranka od stycznia 2012.

oszz juz musiałam od południa kilka stron nadrobic, przeczytałam a i tak nie pamiętam co pisałyście hahaha jakaś skleroza czy co ;d

reklama
Kropeczko to wspaniałe wieści :-)
Tylko patrzeć jak dołączysz do zafasolkowanych.
Ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po poronieniu.
Dziewczyny były wspaniałe. Nie wiedziałam, że tak wiele ich przeszło to samo, a teraz są mamusiami :tak:
Stwierdzam, że powrót do pracy dobrze mi zrobił.

Ja już i po obiadu i po porządkach:) Weekend uważam za rozpoczęty:)
Kropko fajne to wszystko co Ci lekarz powiedział. Teraz tylko działać. A ogólnie mówił lekarz w jakie dni działać? Ja mojego nigdy nie pytałam jakie jest jego zdanie na ten temat.
Dziewczyny a nie wiecie czy jeśli temperatura rośnie to oznacza to, że nie jest to cykl bezowulacyjny? Tzn tych o których mówił lekarz Kropki w kontekście testów. Testy może i do du... ale może chociaż mierzenie temp. daje nam pewność, że owulacja była? Jak myślicie?

Oh dobrnęłam do końca :-)

Basia nie było mnie, bo w pracy byłam a tam nie mam możliwości skorzystania z BB.

Kropka!!! Super!!! Bardzo się cieszę, że wszystko u lekarza sobie wyjaśniłaś i że wszystko jest w porządku :-) do tej koszulki jeszcze pończochy załóż, to Twój mąż odleci hehehehe

Mgiełka powinnaś porozmawiać z mężem, bo nie daj boże się to rozwodem jakimś skończy. A oboje macie prawo do tego by szukać rozrywki i odpoczywać po swojemu.

A ja dzisiaj rano oddałam całe śniadanie do muszli. Głowa mnie tak w pracy bolała, że aż na oczy mi siadało. I strasznie brzuch mniw bolał. Zbliża się wstręciocha jak nic.

Ahh no i witam Królewnę :-)

reklama
Ja już i po obiadu i po porządkach:) Weekend uważam za rozpoczęty:)
Kropko fajne to wszystko co Ci lekarz powiedział. Teraz tylko działać. A ogólnie mówił lekarz w jakie dni działać? Ja mojego nigdy nie pytałam jakie jest jego zdanie na ten temat.
Dziewczyny a nie wiecie czy jeśli temperatura rośnie to oznacza to, że nie jest to cykl bezowulacyjny? Tzn tych o których mówił lekarz Kropki w kontekście testów. Testy może i do du... ale może chociaż mierzenie temp. daje nam pewność, że owulacja była? Jak myślicie?

Mi mówił, że najlepiej co 2 dni i, że nie powinno się robić zbyt długiej przerwy, bo plemniki stają się leniwe, a tak to są świeżuteńkie jak przytulanki są częste. Codziennie też niewskazane, bo mi to tak wytłumaczył, że raz, że jądra nie nadążają z protukcją, a jak już wyprodukują, to i tak większość jest niedojrzała do zapłodnienia komórki jajowej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry