reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny jak was czytam to sie załamuje :P
kochałam sie 2 dni przed owulacją, w owulacje i 2 dni po ehhh
chociaż nie wiem czy dobrze okresliłam ta owulacje

teraz mam piersi jakies pełniejsze
narazie brak buli przedmiesiaczkowych, wiec nie wiem juz nic
a szyjka macicy nadal niewyczuwalna, tzn. chyba jest tam bardzo wysoko, ze az nie dostaje :P

reklama
kropka cenna informacja bo ja zawsze robiłam przerwy a jak ostatnio wyczytałam że sie nie powinno to sie wku*wiłam

Jak się kochać, żeby zajść w ciążę? Jaka pozycja na poczęcie? - mamazone.pl - www.mamazone.pl

i to mogła być przyczyna braku fasolinki...

Czyli najlepiej dwa dni przed owulacją i w owulację?
a wcześniej żeby plemniczki nie były nieświeże? to też 2 dni przed tymi dwoma dniami co są przed tym jednym dniem:) hihi znaczy 4 dni przed owulacją?

a wcześniej żeby plemniczki nie były nieświeże? to też 2 dni przed tymi dwoma dniami co są przed tym jednym dniem:) hihi znaczy 4 dni przed owulacją?

hahaha nic juz nie rozumiem ;d

własnie piję drineczka :D i pomalowałam paznokcie takze sukces :D nawet lepiej mi to wyszło niz na trzeźwo :D

a mi moj gin nic nie mówil ;p kazał sie starac i wrócić z fasolką :D chyba myśli ze szybko pojdzie :P

tak dwa dni przed dwoma dniami i jeszcze 2 przed tymi dwoma możesz co dzień przed tymi dwoma ale co 2dni przed i w dzień :D

Tak napisałam bo ciężko mi wytłumaczyć o co chodzi:)
Chodzi o to, że skoro plemniczki nie mogą być nieświeże a kochać trzeba się dwa dni przed owulacją to ile czasu wcześniej powinien być ostatni seks żeby te plemniczki były świeże dwa dni przed owu. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie:)

Jeśli któraś z was ma monitoring to ja wiem,że na 90% będzie we wtorek owulka, a jeśli wiecie na podstawie temp, albo śluzu, to ja myśle... że zaraz po okresie co 2 dni :tak: ja już tak będe robić, no chyba, że męża nie będzie... nie wiem jak jest z tempką, ale jeśłi wy wiecie, że tzn. znacie dzień owulki to zalezy kiedy wcześniej się kochałyście, lepiej nie robić długich przerw. Mi wiedząc, że mam we wtorek, kazał w niedziele i pewnie we wtorek. Więc chyba tak myśle, że dzisiaj, niedziela, wt :) a pozniej, po małpie po porstu w miare możliwości co 2 dni... Ja sobie prowadze kalendarzyk i tam wszytsko zaznaczam. Małpe, leki zaznaczałam, śluz i kiedy się kochamy...

Mąż się chwile spóźni, pojechał jeszcze na stacje zatankować, a mnie się leje woda do wanny

reklama
Chodzi o 24 h, nieważne czy w dzień czy w nocy no dziewczynyyyyyyyyy hahhahahah

A właśnie witam cieplutko nowalijki :P tzn nowe staraczki... puściłam muze na full zaraz mnie zlinczują sąsiedzi hahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry