reklama

Staranka od stycznia 2012.

róbcie to po prostu wieczorem :D jeżeli plemniki nie są wystarczająco dojrzałe po seksie co dzień to trzeba co 2 dni i pleniki nie są nie świerze :D one żyją 2 3 doby wiec dostawy zawsze są i tamte tez żyją a jak tamte są nie świerze to tamte sa swierze i tak w kółko :D
a poza tym mój mąz powiedział że jesteśmy stuknięte :D:-p

reklama
Zaraz oszaleję z Wami dziewczyny :)
Ja jadę do mojego na dwa dni przed owu to będę mu musiała jakoś delikatnie powiedzieć żeby sobie sam te plemniczki odświeżył na dwa dni przed moim przyjazdem:)

Hahahaha, no nie ale mam ubaw!!!! Mój mąż powiedział, że baby to mają narąbane w głowie..... woda się nalałaaaa ideeeeeeeeee, jak go nie bedzie, a już będe roznegliżowana w łóżku, to napisze :-)

czarni: bo chyba jestesmy lekko stuknięte :D

ja che brzusio ;( nawet juz oglądam ciuchy ciążowe na allegro ;d

Zaraz oszaleję z Wami dziewczyny :)
Ja jadę do mojego na dwa dni przed owu to będę mu musiała jakoś delikatnie powiedzieć żeby sobie sam te plemniczki odświeżył na dwa dni przed moim przyjazdem:)
no nie mogę to piwo mnie tak rozwaliło ze sie cały czas hihram i sie uspokoić nie mogę :D
mynia lepiej niech o to zadba bo taki długi celibat może całkowicie rozleniwić żołnierzyki :)

Ja pitole znowu mam ciągnący śłuz, to teraz tak przez cały miesiąc będe miała??? :-D:-D:-D Taaaak jestem żądna owulacji, sexu i plemników!!!!!!!
kropka pikole nie mogę dziś mnie rozwalacie mimo tego co sie dzieje ze śmiechu sie uspokoić nie mogę :D
ja też dziś rozbujam mojego męża :D muszę obliczyc czy co dwa dni wystarczy :D dobrze ze ta małpa poszła :D
uuu bedzie trzeba raz walnąc co dzien by trafić :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry