reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok to spokojnie dziś poćwicz więcej i staraj się utrzymywać napięcie mięśni ładnie:) tak myślałam, że nie poczułaś dziś nic bo nie umarłaś tylko się odzywasz ;)
ja w sierpniu 29.... a w przyszłym roku mega imprezka z okazji okrąglutkiej 30tki:D
co do świąt, to tak jedziemy do bb.... mam nadzieję, że śniegu nie zastaniemy....

no nie umarłam:)
ja tez z sierpnia jestem:)
a snieg ostatnio całkiem leżał, w weekend ale byłam zła. My w te święta zostajemy w bielsku, bo strasznie krótkie są i nie opłaca nam się do warszawy jechać, szczególnie przez te wszystkie remonty.
A gdzie byłaś w sprawie pracy?

Cześć dziewczyny.
Grzanka współczuję choroby, ja też w pracy z zapaleniem krtani ale w weeknd się wychorowałam z 40-stopniową gorączką..dobrze że byliśmy u rodziców...także mała miała zajecia a ja moglam spokojnie odchorować.
Jak K@ti ( mam nadzieję że dobrze napisałam).
Ja już tych dwóch kresek tak pragnę bardzo mocno...bym chciała żeby Oliś miała rodzeństwo i mieć takiego małego bąbelka w domu nosić, myć w wanience, ubierac w malutkie ubranka, przewijac w malutkie pieluszki...ah ale sie rozmarzyłam.
U mnie w tym cyklu jestem pewna na 99% że nic z tego.

Ja też chce do BB. Uwielbiam tam jeżdzić bony jak dawno nie było od sierpnia ;/. Zazdroszczę wam. Ja w niedzielę weselę mam a ubrać się nie mam w co i do tego byłam w galeriach to chyba te ubrania tylko dla mnie nie pasują bo szyją dla dziewczyn bez biustu i pupy. Jak były rozmiar to maleńkie albo wieeelkie ;/.

Grzanka daj mi troche tego poczucia... Bo ja musialam ubrac dzisiaj luzna bluzke bo mam brzuch wzdety i do tego to uczucie rozepchania w podbrzuszu...

Anke skąd taka pewność?
wiesz, że to różnie bywa... i tak naprawdę nigdy do końca nie można być pewnym....

Bzibziok w sprawie pracy byłam w szpitalu pediatrycznym; w zasadzie to chcę tam zrobić staż a potem zostać już na etat... choć częściowy, bo i tak w planach mam otwarcie własnej działalności.
a końcem kwietnia jak dobrze pójdzie to chcę iść na kurs instruktorski pilatesu dla ciężarnych, więc potem znów będę mogła służyć pomocą naszym zafasolkowanym wtedy już koleżankom;) heheh

Grzanka daj mi troche tego poczucia... Bo ja musialam ubrac dzisiaj luzna bluzke bo mam brzuch wzdety i do tego to uczucie rozepchania w podbrzuszu...

jak bym miała tyle siły to bym przekazała, wiesz ja ostatnio pamietasz jak pisałam o wzdętym brzuchu... ??
odstawiłam kawe cukier i no jak ręką odjął płaski brzusio i ładniutki :)
pewnie sobie 6cioma kawami dziennie wątrobę rozwaliłam ale czuje sie juz dobrze a jeśli chodzi o chorobe to
Anke24
ja to mam od dwóch dni 38 temperatury do tego chodze pieszo do pracy a w jedną stronę mam 4 kilomerty do tego 12h w pracy i po pracy jak wychodze o 21 to na pokoju jestem 21:45 takie to życie cięzkie i jak tu wyzdrowieć ja mam ... a teraz 5 dni po 12h .... :|
zastanawiam sie czy to nie zaważyło na dzisiejszą mierzoną tempkę nad ranem...
pewnie ma to wpływ cio ??

Grzanka ja nie pije duzo kawy i nie uzywam cukru wiec mi sie przed @ po prostu macica rozpulchnia... Innej teori nie mam... Alez mi sie spac chce.

reklama
Do góry