reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no możliwe
oj juz sama nie wiem kurcze ja tak bardzo chce te dwie kreski hihi chyba sobie narysuje haha, a mam te dwa testy co robiłam to widac na nich drugą kreskę ale sie pojawiła skubana po godzinie więc wiem że to nie na ciąże tylko reakcje chemiczne na tym pasku ale tak miło mi patrzeć bo tak ładnie wygląda hihih

poważnie ? :D mi sie tak nigdy nie pojwaiła druga nawet po czasie :D

kuźde juz przez was nie moge chyba pojde dzis po test do apteki ;[;[;[ ale zrobie go dopiero w niedziele :D:D

reklama
no możliwe
oj juz sama nie wiem kurcze ja tak bardzo chce te dwie kreski hihi chyba sobie narysuje haha, a mam te dwa testy co robiłam to widac na nich drugą kreskę ale sie pojawiła skubana po godzinie więc wiem że to nie na ciąże tylko reakcje chemiczne na tym pasku ale tak miło mi patrzeć bo tak ładnie wygląda hihih
zobacz a mi takie reakcje chemiczne sie nigdy nie pojawiły.... nawet po całym dniu....

no boje sie boje kiedyś owszem jezdziłam ale to dawno temu potem miałam taki niemiły incydent który odbił sie na mnie i po prostu boje sie jezdzic nawet jako pasażer....
wogóle kobitki gdzie jest lista chciałabym luknac na nia a nie wiem gdziej jej szukac
ojj najgorze to tak, ze sie cos stanie a potem sie boisz ;/// musisz sie przełamać , bo nigdy sobie nie poradzisz :)
najgorsze jest to, ze niektórzy jeżdżą jak dupki, i ja zawsze jeżdżę zgodnie z przepisami, a kuźwa boje sie ze jakis głupek mnie wyprzedzi gdzies gdzie nie mozna albo zrobi cos i spowoduje wypadek ;/

ja nie moge nigdzie znaleść w aptekach u nas tego bobo strumieniowego ehh a co do tych testów to tez sie zdziwiłam że dwa pod rząd pokazały po godzinie drugą wyraźną kreskę, i to róznych firm, bo mam trzeci inny to jakiś zaciek sie na nim zrobił, nie wiem czemu ich nie wyrzuciłam dziwna jakaś jestem...
ale mnie muli ble tylko że dziś to po wczorajszym piwsku hehe
kurcze jak tak piszecie to robie sobie nadzieję, a ty czarni też nie wyrzucałaś odrazu testu?
a na internecie jest ogrom dziewczyn, którym też powychodziły po jakimś czasie drugie kreski a w ciąży nie były

Cześć dziewczyny:)

Bzibziok co sobie zrobiłaś na głowie;> bo ja szukam póki co pomysłu na swoją fryzurkę...

Mynia a jak jedziesz dziś już na święta do rodziców.. to będziesz na BB jeszcze? czy już składać Ci życzenia?:)

Grzanka współczuje tej @ w pracy....:/ ja też mam tak, że pierwszy dzień mogłabym przeleżeć cały tak mnie boli i słabo się czuję zawsze... no i oczywiście trzymam kciuki za kolejny cykl:) &&&&&&

Mgiełka.. co do Twojej opóźnionej @ to są dwa wyjścia:) 1. albo odczarujesz nam listę &&&&& :)
albo 2. @ się spóźni tfu tfu czego nie chcemy:)
ja w poprzednim cyklu przecież tak miałam że z 31dni zrobił mi się cykl 35dniowy...
ciekawa jestem swoją drogą jak będzie tym razem...
wczoraj jakby piersi zrobiły się lekko wrażliwe, tak jakby poczułam je bardziej niż zwykle... :|

królewna co do prezentu na chrzciny... albo zabawka pewnie że tak... są też takie "łyżeczki, smoczki etc srebrne na których można wygrawerować coś" - jest pamiątka i przynajmniej będzie dla dziecka:)

Czarni powodzenia z tym kociołkiem międzymiastowym dzisiaj:) wracaj tu do nas szybko i bezpiecznie:) i nie bój się :)
ja w sumie też się bałam, bo miałam przerwę 10 lat!! ale jak kupiliśmy samochodzik, który pokochałam od pierwszego wejrzenia i odpalenia to już stres minął:)
a najlepsze.. wczoraj wieczorem postanowiliśmy umyć nasze maszyny wypucowalismy na błysk... a tu po 10 minutach lać zaczęło:D załamka.... hehe... ale już tak brudne w środku i na zewnątrz były, że nawet prognozy pogody na kolejne dni nas nie zraziły:)

królewna Mgiełka no i widzę, że m_monia również- dziewczyny w Was cała nadzieja teraz!!!!

Czarni tu jest lista...

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Anna2101.............@ 22.02.2012/24.02.2012.....??
Anka84200............@ 04.03.2012............??
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
grzanka90...............@ 03.04.2012 (4)
m_monia................@ 04.04.2012 (3)

Zonqa.....................@06.04.2012
Agacynda...............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.04.2012 (6)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7..................@08.04.2012
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@02.05.2012 (11)

ale ciężko ją było znaleźć heheh...ja też testów nie wyrzucam od razu... potem wrcam i patrzę na taki, że może wcześniej źle popatrzyłam, czegos nie zauważyłam... ;) tak to jest jak się chce a się nie ma tych II...
choć pewnie jakby się pokazały to byłoby podobnie heheh

reklama
Do góry