Cześć dziewczyny
Bzibziok co sobie zrobiłaś na głowie;> bo ja szukam póki co pomysłu na swoją fryzurkę...
Mynia a jak jedziesz dziś już na święta do rodziców.. to będziesz na BB jeszcze? czy już składać Ci życzenia?
Grzanka współczuje tej @ w pracy....:/ ja też mam tak, że pierwszy dzień mogłabym przeleżeć cały tak mnie boli i słabo się czuję zawsze... no i oczywiście trzymam kciuki za kolejny cykl

&&&&&&
Mgiełka.. co do Twojej opóźnionej @ to są dwa wyjścia

1. albo odczarujesz nam listę &&&&&

albo 2. @ się spóźni tfu tfu czego nie chcemy
ja w poprzednim cyklu przecież tak miałam że z 31dni zrobił mi się cykl 35dniowy...
ciekawa jestem swoją drogą jak będzie tym razem...
wczoraj jakby piersi zrobiły się lekko wrażliwe, tak jakby poczułam je bardziej niż zwykle... :|
królewna co do prezentu na chrzciny... albo zabawka pewnie że tak... są też takie "łyżeczki, smoczki etc srebrne na których można wygrawerować coś" - jest pamiątka i przynajmniej będzie dla dziecka
Czarni powodzenia z tym kociołkiem międzymiastowym dzisiaj

wracaj tu do nas szybko i bezpiecznie

i nie bój się
ja w sumie też się bałam, bo miałam przerwę 10 lat!! ale jak kupiliśmy samochodzik, który pokochałam od pierwszego wejrzenia i odpalenia to już stres minął

a najlepsze.. wczoraj wieczorem postanowiliśmy umyć nasze maszyny wypucowalismy na błysk... a tu po 10 minutach lać zaczęło

załamka.... hehe... ale już tak brudne w środku i na zewnątrz były, że nawet prognozy pogody na kolejne dni nas nie zraziły
królewna Mgiełka no i widzę, że
m_monia również- dziewczyny w Was cała nadzieja teraz!!!!