reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

oj zacznijcie jeździć do mojej sieci, zacznijcie :-) teraz za każde wydane 100 zł dostaje się bon towarowy o wartości 10 zł. :-) promocja jeszcze tylko dzisiaj. Ale bardzo często są różnego rodzaju promocje i naprawdę fajne rzeczy można wygrać...

A ostatnio ja byłam w kinie w multikinie i wyobraźcie sobie (byłam w środę) w każdą środę klienci Orange mogą wysłać sms o treści FILM na jakiś tam numer i dostają 2 bilety w cenie 1. Szok:szok:

ale to chyba dotyczy tylko tych abonamentowych, czy wszystkich? bo też kiedyś chcieliśmy tak zrobić ale orange mamy tylko na kartę... więc poszliśmy do tego studyjnego:) poza tym my w sumie lubimy to studyjne kino, ma swój klimat i jest fajnym wspomnieniem jak kiedyś tylko takie były i do takich chodziło się tylko:) a teraz w zasadzie wszędzie już je pozamykali:/

reklama
Anke w sieci intermarche pracuję.

Sihaya, moja koleżanka wysyłała z pelikana a to chyba mix jest i normalnie. wydaje mi się, że dla wszystkich klientów.

Dziewczyny zrobiłam dziś wielki krok w kierunku uwolnienia sie od mojej mamy i jej problemu alkoholowego,
umówiłam sie do ośrdoka w którym pomagają osobą wspóuzależnionym od alko, mam nadzieje że rozumiecie :)
no wię cdlatego też takie kroki bo moja mama znowu zaciągnęła i pije dzien w dzien, wydzwania i rujnuje mi życie, nawet ślubem sie cieszyć noe mogę bo obawa że bedzie na fazie jest wielka...

Grzanka gratuluje odwagi i determinacji
powodzenia
co do tych dwóch kresek to po godzinie jak wyjdzie druga to napewno nie ciąża ta wypowiedział się lekarz eh
lipa albo bardziej d...pa blada

Mgiełka cierpliwości!!! @ jeszcze nie ma więc spokojnie:)
krążył tu niedawno artykuł, że czasem testy ciążowe pokazują dopiero nawet 28 dni po zapłodnieniu :)

Dokładnie Mgiełka. Moja koleżanka jak starała się o trzecie dziecko po dość długiej przerwie na teście jej pokazało 1 kreskę a faktycznie była w ciąży.

reklama
Już nie wiem co robić jeszcze 3 godziny, ludzi wogóle. No bo kto przyjdzie do sklepu medycznego przed świętami? Wszyscy szaleją w marketach ;). Normalnie szok nie mam co robić.

Do góry