reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Basia bardzo dobrze ! ;-) Ja właśnie próbuję jakąś torebkę sobie kupić, ale niestety... w moim ulubionym Kazarze nie ma nic ładnego. A swoją ulubioną już mam tak znoszoną, że aż wstyd. Marzy mi się torebka z firmy Lancel, ale okropnie drogie są. Może mi się uda mamę namówić to odda mi swoją hihihihihi

Jak to masz Grzanka dwie pary butów?

A ja dzisiaj w pracy już się boję ilości klientów. Szczególnie, że mamy zaj*bistą promocję i będą kolejki po bony. Uuh masakra...

A może to nie fasolinka jak mi kawa smakuje? eh okaże się. bez nakręcania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mi się marzy sukienka, taka kolorowa, w wiosennych kolorach, na ramiączkach... taką, żebym mogła w niej chodzić wszędzie i gości na działce przyjmować:)

jeśli chodzi o atmosferę przed świętami to na razie bez fajerwerków, trochę sprzątania ale też bez przesady...
w sobotę rano jedziemy do bielska, do rodziców i pewnie wtedy dopiero poczuję świąteczny klimat:) no i dwa dni nie będę mieć dostępu do bb - ciekawe co przegapię i co zastanę po powrocie:D

Mgiełka doczytałam właśnie o temp, że krótkie takie na chwilę wstawanie w nocy nie zaburza bardzo temp, i wystarczy potem żeby godzinę spać dalej i się wyrównuje do właściwej wartości.. więc ta Twoja dziś temp powinna być ok:)

Basia bardzo dobrze ! ;-) Ja właśnie próbuję jakąś torebkę sobie kupić, ale niestety... w moim ulubionym Kazarze nie ma nic ładnego. A swoją ulubioną już mam tak znoszoną, że aż wstyd. Marzy mi się torebka z firmy Lancel, ale okropnie drogie są. Może mi się uda mamę namówić to odda mi swoją hihihihihi

A ja dzisiaj w pracy już się boję ilości klientów. Szczególnie, że mamy zaj*bistą promocję i będą kolejki po bony. Uuh masakra...

no bo ja nie robie sobie zapasów butów w momenci jak mi sie juz but do chodzenia nie nadaje jak mi sie nie podoba wyrzucam i kupuje nowe, ;D po co kolekcjonować brzydkie i stare buty przynajmniej wiem że mam buty i w nich chodze niż bym miała po roku kupna zoreintowac sie ze mam taka sama pare butów albo ze wogóle ich na nogach nie mialam :D

Aaaa bardzo oryginalne podejście Grzanka :) ja nie ogarniam swoich butów :-p

Hmm a mi się marzy torebka z grubej skóry, duża i w kolorze brudnego/zgaszonego pomarańczowego.

he he pamietam agacyda jak rok czy 2 lata temu trafiłąm do sklepu intermarche u nas w koszalinie przez przypadek po flaszeczkę poszliśmy do kasy zapłacilismy i babka daje nam kupon co to? a to prosze wsadzić w tą maszynę mozna wygrać nagrody no dobra idę wsadzam a tu jak zaczeło piszczec :D wystraszyłam sie a ochroniarz który stał mówi gratuluje wygrali państwo 100zł :D flaszeczka zwróciła sie dwukrotnie :D

reklama
czarni a gdzie ty miezysz temperature bo ja w pochwie to kurcze niby wychodzi mi codzień ponad 37 ale pod pachą to raz z ciekawosci zmierzyłam to bida 36,40
bo ten cykl co patrze co miałaś test pozytywny to też ci wyszedł pozytyw późno nie? a ty masz chyba cykle 28 dniowe?

Do góry