reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja również wam życzę spokojnych, pogodnych, smakowitych oraz w rodzinnym gronie, Świąt Wielkanocnych :)

Ja skończyłam sprzątanie 20 minut temu, teraz gotuje jajka do święconki :) Zaraz je będę ubierać w koszulki i barwić :) Reszta pisanej jutro. Nogi z tyłka chcą mi wyjść tak się narobiłam.... ufffff

U mnie w domu mama i babcia teraz dzialaja. Ja wyczerpana po pracy pojechalam do mojego A. Jutro jade tam razem z Nim i idziemy swiecic jaja.
Dzisiaj w lracy mialam taka sytuacje ze po 4 godzinach od jedzenia zaczely mi sie trzasc rece z glodu :O

No tak mi spadl cykier ze szok. Dobrze ze na kasie glownej mielismy cukierki dla klientow (jak sie denerwuja w kolejkach w siwta to zawsze rozdajemy) i zjadlam michalka jednego i dalej poszlam na kase.

hej :) ja tak szybko, nie wiem kiedy znowu bede
Wesołych Świąt dla Was dziewczyny :):*

ja nadal bez @, juz nie mam pojęcia dlaczego miałaby @ sie spozniac.. az mi sie z tego wszstkiego płakać chce ;[ ;(

Moje Aniołeczki :)

Spokojnych ale i zafasolkowanych świąt wam życzę, kurczaczków po stole latających :)
smacznego jajeczka, mokrego dyngusa , oczywiście jeśli będzie pogoda :)
Dużo zdrowia siły nam życzę, wytrwałości w starankach dużo miłości, namiętności, wsparcia i na koniec pięknych brzusiów :)

ja w pracy :( od 9-17 i do kościoła....
a po kościele w nyny bo padam już ze zmęczenia... :( do tego @ daje mi w kość....

marcepanowa
Ty mi po świętach powiesz że fasoleczka będzie i zamiast kurczaczka bociek był :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry