Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze, takiego długiego posta napisałam i wszystko mi się skasowało
To ja również przyłączam się do życzeń świątecznych spełnienia wszystkich marzeń, dużo uśmiechu na co dzień i wytrwałości w realizacji swoich planów.
Ja już pisanki poświęciłam, teraz się zabieram za sałatki, tartę ze szpinakiem, rogaliki z pieczarkami, sernik czekoladowy i polędwiczki z mozarellą w szynce parmeńskiej, dużo tego wszystkiego jeszcze dzisiaj przede mną wiec zaczynam dzizałać.
Wnioskując po panującej tu ciszy Wy też działacie.
Acha i jeszcze mi się przypomniało, że kupiłam męzowi salfazin i macę zobaczymy za jakieś 3 miesiące czy będą jakieś efekty.
Dziewczyny jeżeli w poniedziałek teoretycznie wypadnie owulacja kiedy test owulacyjny powinien wyjść pozytywny?
dzisiaj zrobiłam ale kreska testowa jasna.
Oj oj jak mnie cycochy swędzą!!!!! oszaleję zaraz!!!! już się nasmarowałam masłem shea w czystej postaci i zaraz nie wytrzymam chyba przez okno wyskoczę!! a @ dalej ni ma...