reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bardzo mi przykro moniu. skoro coś się u Ciebie pojawiło plus jest taki, że masz drożne jajowody, a hormony łatwo można naprostować. Trzymaj się kochana.

U mnie dalej brak skoku temp:-(

nio ja tez czekam na wyniki królewny! :D ale zaraz wychodzę, będę poźnym wieczorem.

ja robiłam teścika jednak 29 dc -6.04, tempki rano nie mierzę bo elektroniczny zwariował a na szklany nie mam czasu rano bo jak kot usłyszy budzik to się wydziera pod drzwiami (nie do zniesienia), hehe. mierzona popoludniu 37 :)
no kłuje mnie brzusio..hm

Dziękuję Wam kochane za ciepłe przyjęcie:* Od razu mi raźniej :) Odliczam dni, kiedy zrobię test i normalnie wariuję... o niczym innym nie mogę myśleć, już wiele razy wkręcałam sobie, że jestem w ciąży i nic z tego nie było. A teraz jak staramy się tak "na serio" to chyba zwariuję. Cały czas mnie kłuje w boku i tak się zastanawiam czy to moja psychika tak działa na mój organizm czy owulacja daje mi popalić.
Pozdrawiam Was wszystkie, i trzymam kciuki. Muszę trochę poczytać forum, żeby Was poznać :*

Hej

ja tu zaglądam a tu tyle stron a zaraz zmykam z psem do fryzjera. Dziś koniec @, młody śpi więc wieczorkiem film i przytulanki:-p

Witam nową koleżankę i życzę szybkich dwóch kreseczek

dziewczyny tak mi przykro.... sa wyniki bety... <1,0 czyli ciąży nie ma...
ale nie rozumiem, juz mam 35 dc chyba i nadal @ brak i żadnyj objawów ze @ miałaby sie pojawić ;((
rycze juz pół dnia ;(
nie wiem co o tym myslec..

ja narazie spada, bede potem.. ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry