reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agatko bardzo mi przykro :(

Co do żyłek na piersiach, to ja je mam od 5 dni, piersi są większe i bolą, ogólnie kiepsko się czuje... no więc wstałam rano i siknęłam na test o czułości 10 i jedna krecha jak byk, także nie wiem co jest grane... małpa się zbliża... ja wiem, że chyba jakiś cud musiałby się stać, żebym w ogóle zaszła, a że w cuda nie wierze, to się nie stanie.. ja już chyba zaczynam się godzić z tym, że dziecko nie jest mi dane... cieszcie się dziewczyny, że macie chociaż po jednym... ja nie mam żadnego i się nie zapowiada

reklama
Kropka tak myśleć nie możemy. Ja już dzisiaj opierd*l dostałam od swojego faceta za takie gadanie... Napewno gdzieś jakieś Kruszynki się czają dla NAS ;*

Powysyłałam broszurki, wszystkim dziewczynom, które złożyły zamówienie:)
Kropko, co to za nastroje? Dlaczego niemożliwe? Niemożliwe to tylko jak się seksu nie uprawia:)

Mnie też Kropka, mnie też.
a dzisiaj przeglądałam kwejka a tam zdjęcie trzech testów pozytywnych ciążowych i podpis o gimnazjalistkach... :|

Wiecie co chciałabym o tym zupełnie nie myśleć, ale to się nie da!!!!!! Zgadzacie się ze mną?????? W cyklu jeszcze jakoś ujdzie, ale @ się zbliża i się myśli, a potem wk..., ja już się aż tak nie dołuje, ja już się wściekam, bo wiem, że jestem zdrowa, no chyba, że mam coś z głową i zaburzenia psychiczne mi na to nie pozwalają... na psychologa i jego kozetke już niestety nie mam kasy....:wściekła/y:

a myślicie że mnie nie wkurwia... wszystkiego mam dość do tego tak jak przewidywałam mam taki cykl ze nic nie wiem nawet nie wiem czy miałam owu czy mi sie przesuneła a moze nawet dzis mam już odpadam to zatrucie dało mi jeszcze tak popalić masakra dlaczego my nie mamy jakiegos rendgena w oczach zeby wiedziec kiedy jest owu moze przestały by sie rodzic dzieci niechciane i wpadki nastolatek które maja wszystko w dupie!!

Witajcie dziewczyny, tylko na 3h pojechałam do klienta, a czytania jak po całym dniu.
Kropeczka, a skąd tak nastrój?
Dzięki Mynia za Broszurkę, w domu będę czytać:)i wyciągać wnioski:)
Co do tych wydłużających się cykli to jakoś lawinowo poszło, może to jakieś przesilenie wiosenne.
A ja właśnie się zorientowałam, że już mi się status na entuzjastkę zrobił, to znaczy, że chyba sporo czasu tu spędzam:)

reklama
no i ja też mam śluz w miare gęsty, biały jak śnieg i z grudkami troche, a i jest go dużo... 3 dni po owulce, zaczeły mnie piersi boleć, razem z sutkami, mam wzdęcia i słabo się czuje od tamtej pory, wszystkie objawy takie jak miałam w ciąży i lipa... ja nie dostane do 20 go to w piątek 20 go najdalej w poniedziałek pójde na bete... o ile nie przyjdzie planowo, albo wcześniej. Znając życie spóźni się żeby jeszcze mnie dodatkowo podk... i żebym więcej kasy wydała!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry