reklama

Staranka od stycznia 2012.

No i teraz zaczęłam dotykać piersi i sutków i już nie bolą, a żyłki są :szok: no lipaaa po całości... ja już się nawet zstanawiam, że może o dlatego, że do Kościoła nie chodze...no kurdeee
Dziewczyny ten wiesiołek to oeparol się nazywa??? jak to się bieże? kupie sobie jak dostane @. Nie chce brać castagnusa mimo, że ziołowy, boje się troche...

reklama
Ja dzisiaj po świętach też lekko, chyba tylko sałatka będzie dla mnie z łososiem, dla mojego męza bez bo on nie lubi on dostanie z serem pleśniowym. Też przesadziliśmy w święta, chociaż dużo nie jedliśmy ale i tak obojgu nam strasznie ciężko, więc postanowiliśmy że póki co będą warzywa, owoce i ciemne pieczywo, aż nie nabierzemy znowu ochoty na jakieś cięższe i mniej zdrowe jedzenie.

A wiesiołka 3 razy dziennie po jedzeniu po 2 tabletki.

Ja dzisiaj po świętach też lekko, chyba tylko sałatka będzie dla mnie z łososiem, dla mojego męza bez bo on nie lubi on dostanie z serem pleśniowym. Też przesadziliśmy w święta, chociaż dużo nie jedliśmy ale i tak obojgu nam strasznie ciężko, więc postanowiliśmy że póki co będą warzywa, owoce i ciemne pieczywo, aż nie nabierzemy znowu ochoty na jakieś cięższe i mniej zdrowe jedzenie.

A wiesiołka 3 razy dziennie po jedzeniu po 2 tabletki.

Normalnie nieważne jaki dzień cyklu? Po prostu codziennie i tyle tak?

hej!
no tak jak myślałam .. zrobiłam test i lipa..test quick vue. W polu testowym jest taki zarys (jakby ktoś paznokciem pociągnął) ale nie kolorowy, i teraz nie wiem czy był tam wcześniej czy nie. I czy to wada czy co..ech
a brzuch dziś dziwnie promieniuje, to nie jest kłucie jajnika..ech nie to się wyjaśni..

hej!
no tak jak myślałam .. zrobiłam test i lipa..test quick vue. W polu testowym jest taki zarys (jakby ktoś paznokciem pociągnął) ale nie kolorowy, i teraz nie wiem czy był tam wcześniej czy nie. I czy to wada czy co..ech
a brzuch dziś dziwnie promieniuje, to nie jest kłucie jajnika..ech nie to się wyjaśni..

Aga sikaj jutro jeszcze tylko z rana

Ale ze mnie gapa dzisiaj. Pojechałam na zakupy do sklepu i zapomniałam portfela. Dopiero przy kasie po skasowanych już produktach się okazało, że go nie mam i musiałam wracać na osiedle... 20 minut w jedną i w drugą stronę. Łącznie mnie godzinę nie było, gdzie normalnie mi takie zakupy zajmują max. 30 minut. Yhss głupio mi było jak cholera.
I jeszcze mój były cały czas wydzwania i pisze sms'y. Powiedzcie mi, kto normalny po takim czasie dalej musi zawracać głowę swojej ex mając już następną kobietę?? Czasem się zastanawiam, co ta dziewczyna sobie myśli, jak ten ykhm cały czas do mnie dzwoni i szuka ze mną kontaktu...

tak się poirytowałam tą sytuacją z tym gościem, że aż zapalić musiałam...

Ale mam jeszcze lepszy motyw. Ostatnio do mnie o 4 w nocy dzwonił i się pytał czy jestem na imprezie jakiejś bo on jest. a nawalony był jak stodoła... CHyba nie muszę Wam mówić jak na to wszytsko reaguje mój A....:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj Agatko :p zdarza się najlepszym!:)

po godzinie na teście pojawiła się lekko zabarwiona kreska:szok:

wiem że nie powinno się odczytywać po takim czasie..ale która z nas tego nie robiła ;)
to może jest szansa co?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry