reklama

Staranka od stycznia 2012.

Quick view faktycznie są najlepsze, ale i drogie, patrzyłam w 2 aptekach i w jednej 15,50, a w drugiej ok 17 zł :szok: takiego to bym kupiła jakby mi się okres faktycznie spóźniał z 4 dni, albo blada druga na innym by wyszła.

reklama
Dziewczyny owulke miałam 17 dnia cyklu tj. 3.04, to na test i tak jeszcze za wczesnie nie? Kiedy w takim przypadku powinno dojść do zagnieżdżenia? Jak myślicie, @ ma przyjść 18.04 będzie to 32 dc, czyli dokładnie 14 dni od owulki... owulacje ponoć miałam mieć piękną byłam w 13 dc, a endometrium na tamten czas już prawie było przygotowane na przyjęcie jajeczka, odpowiednio zgrubiało. Pewnie za wcześnie wykonałam tego teściora, w tamtej ciąży w dzień spodziewanego okresu nawet teścior mi nie wyszedł, bo miałam bardzo późno owulke, tylko gin nie mógł stwierdzić jaki to dzień był, ale na bank później niż 17 dc

u mnie w aptece na osiedlu są po 9 zł...

Ale mam mokro. co chwilę chodzę do łazienki sprawdzić czy @ przyszła...

trochę bym miała daleko do Twojej apteki ale cena zachęca do sikania co drugi dzień minimum haha

a mokro to tylko oznaka, że coś na rzeczy jest....ponoć przed @ powinno się zrobić sucho więc może jednak... :)

reklama
Dziewczyny owulke miałam 17 dnia cyklu tj. 3.04, to na test i tak jeszcze za wczesnie nie? Kiedy w takim przypadku powinno dojść do zagnieżdżenia? Jak myślicie, @ ma przyjść 18.04 będzie to 32 dc, czyli dokładnie 14 dni od owulki... owulacje ponoć miałam mieć piękną byłam w 13 dc, a endometrium na tamten czas już prawie było przygotowane na przyjęcie jajeczka, odpowiednio zgrubiało. Pewnie za wcześnie wykonałam tego teściora, w tamtej ciąży w dzień spodziewanego okresu nawet teścior mi nie wyszedł, bo miałam bardzo późno owulke, tylko gin nie mógł stwierdzić jaki to dzień był, ale na bank później niż 17 dc

Kropka niby proste pytanie kiedy ten test ale my tu już we 4 walczymy z kilkudniowym opóźnieniem @ i nadal testy jedną kreskę pokazują wredoty jedne!!!!! jak pamiętasz datę sexiku to zaraz prześlę fajną rozpiskę co do dni zagnieżdzania itp :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry