reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hmm to jeśli przyjąć tą teorię o robieniu testów to może ja też się do następnego wstrzymam mocno do przyszłego tygodnia. nie pamiętam już kiedy miałam owulkę... ale wydaje mi się, że dwa tygodnie temu. Dlatego spokojnie...

Sihaya a Ty kiedy testujesz?

Anke ja nie testuje:( tempka pięknie spada co dzień to niżej jest, piersi bolą.. @ nadciąga jak nic więc nawet nie zawracam sobie głowy myślami o testowaniu tylko szykuję się na kolejne staranka... w tym cyklu nie miałam prawie w ogóle śluzu nie mówiąc już o płodnym więc wiedziałam, że nici z fasolki... :(

byłam dziś u dwóch pociech...ta miesięczna słodziak tylko śpi i je hehe.. a z drugą podziałałysmy, nawet na dwugodzinnym spacerku byłyśmy bez wózka;]
marcepanku zapomniałam Ci właśnie rano napisać żebyś wpadła do nas na plac zabaw, bo to na kurdwanowie byłam;)

a wieczorem tak mnie głowa zaczęła boleć, że masakra...:/ dlatego dopiero teraz zebrałam siły żeby do Was zajrzeć; piję herbatkę z cytryną i nadrabiam wasze wpisy z całego dnia:)

Aguś:) Ja oszaleję:) Przez ten Twój link zaczęłam oglądać łóżeczka i się wzruszać:)
Wysłałam linka mojemu Sti żeby mnie ochrzanił i żebym się uspokoiła a on powiedział "Oh my God!!!!!!!!!!!!!!" tu ja cała zamarłam że szykuję się niezły opieprz, większy niż myślałam, a on dodał "This is so sweet, so beautiful, we must buy it soon"
No i teraz oglądamy oboje:)

reklama
to jeszcze Wam coś napiszę o moich dolegliwościach.. otóż... cały cykl jak pisałam posucha była straszna a dziś tak mokro, że dwa razy biegłam do łazienki myśląc, że to @ a to śluz... teraz kurcze zamiast w owulkę... to się nazywa szczęście, co?;]

Aguś słodkie te zestawy :) ach... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry