reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczynki to chyba jakieś fatum normalnie na tej naszej liście!!!!! tyle już nas z tą jedną krecha po terminie @, że już naprawdę zaczynam podejrzewać, że ktoś urok na nasze forum rzucił :/
Agacynda, Marcepanowa, Agus u mnie dziś rano także jedna krecha (robiłam test bobo ten w żółtym opakowaniu z bobasem) ale od 3 dni jestem tak śpiąca, że nie daję sobie ze sobą rady plus dziś rano zemdliło mnie konkretnie i powoli zaczynają po bokach mnie cycuchy boleć...dzień cyklu 42 więc bez jaj, żeby testy tego nie wykryły... :(
Kropka witam w klubie bo identycznie postępuję: chciałabym się odchudzić ale myślę, że jakby się udało, to bym mogła zaszkodzić dzidzi i czym tu innym zająć głowę, żeby nie myśleć o tych wrednych 2 kreskach???!!!!!!

reklama
K@ti@ a planujesz betę? rzeczywiście nie wiadomo o co chodzi, 42dc...

ja też bym się poodchudzała, ale cały czas myślę że może to zagrozić ewentualnej ciąży..

Agus ja też zostawiam test i sprawdzam nawet po kilku godzinach ;) niestety w moim dzisiejszym cienia cienia do tej pory brak ale widzę, że u Ciebie są szanse... :) ten Quick Vue jest najlepszy?

znacie może jakiegoś dobrego endokrynologa (nie musi być także ginekologiem jednocześnie) z małopolski, świętokrzyskiego lub śląska? zastanawiam się nad przebadaniem tarczycy...

K@ti@ a planujesz betę? rzeczywiście nie wiadomo o co chodzi, 42dc...

ja też bym się poodchudzała, ale cały czas myślę że może to zagrozić ewentualnej ciąży..

robiłam betę w poniedziałek tydzień temu i wynik negatywny, biorę od tego czasu progesteron przez 10 dni i jak @ się nie pojawi w dzień odstawienia to pójdę na betę, wcześniej raczej nie ale zostało zaledwie 3 dni więc i tak mało :)

ja się boję nawet preparatów witaminowych wspomagających przemianę materii brać więc już totalnie mi się rzuciło na głowę :D a kulka się robię konkretna :/

ja myślę że najlepszy nie jest, dla mnie najlepszy znaczy najwygodniejszy. Czyli od razu z pojemniczkiem albo ten strumieniowy. Ja lubię Pepino :) ale za każdym razem miałam inny. Teraz padło na quicka :)

NAJCZULSZY TEST CIĄŻOWY 99,9% SKUTECZNOŚCI APTEKA (2262378948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do testów to ja teraz 4 sztuki zamówiłam tych. Pisałam do 3 dziewczyn z komentarzy i są dobre, bo 2 wykazały ciąże i jednej nie, bo faktycznie w niej nie była. Wszystkie robiły dzień po terminie miesiączki. Zostały mi 2 ze starych paskowych i teraz te 4, trzeba się zaopatrzyć na maj :/

Nie wiem tylko jaką ma czułość, ale i tak wydaje mi się, że te 25 są lepsze i bardziej wiarygodne niż 10 tki... no i lepsze chyba od paskowych... Hehe z resztą i tak bez różnicy, bo ja zawsze widze tylko jedną kreske i do tej pory żaden się nie pomylił :]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry