Mogę ze spokojem powiedzieć, że @ przyjdzie max do 3 dni. Śluzu było ful, a o paru godzin suchotaaa, czyli tak jak w każdym poprzednim cyklu. Ja już znam to na pamięć. W ciąży miałam tak, że co chwile robiło mi się mokro i biegłam do toalety, bo myślałam, że to @ i to jest u mnie zasadnicza różnica...
Tak sobie myśle, że teraz nie będe się kochać z jakimś ciśnieniem, jak zapomne o dniach płodnych to trudno, jak nie to też fajnie. Jestem totatlnie w dupie ze wszytskim, czekają mnie teraz napięte 3 miesiące. To już ostatni dzwonek żeby wziąć się do roboty. Przez to myślenie, nic ostatnio nie robie. Grunt,że zdrowa jestem

Jeszcze tylko się na cytologie wybiore ale to na nfz w Cz-wie. Nie będe was też tak często odwiedzać, bo zaczyna mi się istna masakra, postaram się w miare na bieżąco czytać...
Oczywiście trzymam za was wszytskie mega kciuki!!!!
Kurde chce się obronić i szukać fajnej robotki jakiejś i na konwers z angielskiego znowu się zapisać, bo miałam troche przerwy. Nie moge w nieskonczoność czekać na ciąże, bo i pracy nie podejme i wreszcie nie przejde na diete i ćwiczenia. Dzidziuś chyba uważa, że u mnie jeszcze nie czas na niego. Jak nie to nie, już mam dosyć robić coś na siłe.
Mojego męża ciągle nie ma, normalnie jak się nie staraliśmy, to kochalśmy sie z 5 razy miesiącu tylko albo nawet mniej, bo nie było na to czasu, każdy padał na twarz wieczorem po prostu.
Nie będziemy się narazie zabezpieczać ot co, a jak się obronie i zaczne szukać pracy i ewentualnie znajde prace ok, to wtedy znowu zaczniemy stosować antykoncepcje, bo nie mam zamiaru odrazu mówić w nowej pracy, że jestem w ciąży. Szczesre, to nawet bym się wściekła jakbym znalazła satysfakcjonującą mnie prace, za w miare przyzwoitą kase i zaszłabym w ciąże.
A tak w ogóle, to te co muszą się zabezpieczać powinny mi zazdrościć sexu na żywioł i żadnych konsekwencji z tego tytułu.
Tak czy siak sikne rano tak jak pisałam :/
To trzymajcie się dziewczyny jak dostane okres to tylko ewentualnie wpisze kiedy następna @. Duchem z wami będę i będę poczytywać.
Trzymam jeszcze raz kciuki za was wszytskie!!!!! Buziaczki. Aaa jak jutro wyjdzie negatyw, to nic nie bede pisać. Pa, pa.