reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nie przeklinaj KROPKA BO bobo się uczy :P :)
Kochana spokojniej uspokój sie weż gorącą kąpiel idz na spacer czy zrób sobie senas z serialem ulubionym nie możesz sie tak denerwować i negatywnie nastawiać w niczym to nie pomoże a jak jest fasoleczka to napewno i jej to na dobre nie wyjdzie.
w garść prosze mi się wziąść Słoneczko :)

Dzięki dziołszki :) ale na baank małpiszn przylezie, tylko szkoda, że z miesiąca na miesiąc PMS jest dla mnie okrutniejszy :/

Aaaa to nie wiedziałam, że nabrzmiałe dziąsła, to objaw ciąży... sprawdziłam w necie faktycznie, ale na @ też :/ progesteron w góre idzie niby dlatego..

Grzaneczko gorąca kąpiel absolutnie zabroniona i w okres i w ciąży. Jak się ma okres, to krwotoku można dostać, a w ciąży może doprowadzić do poronienia. Pamiętam jak gin mi mówił, że do końca I trymestru tylko prysznic i nie gorącą wodą, a w II trymestrze dozwolona, ale w nie zagąrącej. Właśnie chciałam wleź do wanny, ale mi się to przypomniało.

Nie bnierz tego tak do siebie podałam kilka obcji :)
z gorącej kąpieli nie musisz korzystać... :P

jak mi sie nie chce tuptac 4 kilometry męczy mnie to strasznie... i jeszcze te dwa wściekłe psy na pseudo podwórkach za pseudo płocikami :|
boje sie bo jest tak popiep.. ony owczarek w jedym miejscu że w każdej chwili może wyskoczyć a ludzie sobie kpinby urządzają ... :|

Mogę ze spokojem powiedzieć, że @ przyjdzie max do 3 dni. Śluzu było ful, a o paru godzin suchotaaa, czyli tak jak w każdym poprzednim cyklu. Ja już znam to na pamięć. W ciąży miałam tak, że co chwile robiło mi się mokro i biegłam do toalety, bo myślałam, że to @ i to jest u mnie zasadnicza różnica...

Tak sobie myśle, że teraz nie będe się kochać z jakimś ciśnieniem, jak zapomne o dniach płodnych to trudno, jak nie to też fajnie. Jestem totatlnie w dupie ze wszytskim, czekają mnie teraz napięte 3 miesiące. To już ostatni dzwonek żeby wziąć się do roboty. Przez to myślenie, nic ostatnio nie robie. Grunt,że zdrowa jestem :) Jeszcze tylko się na cytologie wybiore ale to na nfz w Cz-wie. Nie będe was też tak często odwiedzać, bo zaczyna mi się istna masakra, postaram się w miare na bieżąco czytać...

Oczywiście trzymam za was wszytskie mega kciuki!!!!:tak:

Kurde chce się obronić i szukać fajnej robotki jakiejś i na konwers z angielskiego znowu się zapisać, bo miałam troche przerwy. Nie moge w nieskonczoność czekać na ciąże, bo i pracy nie podejme i wreszcie nie przejde na diete i ćwiczenia. Dzidziuś chyba uważa, że u mnie jeszcze nie czas na niego. Jak nie to nie, już mam dosyć robić coś na siłe.

Mojego męża ciągle nie ma, normalnie jak się nie staraliśmy, to kochalśmy sie z 5 razy miesiącu tylko albo nawet mniej, bo nie było na to czasu, każdy padał na twarz wieczorem po prostu.

Nie będziemy się narazie zabezpieczać ot co, a jak się obronie i zaczne szukać pracy i ewentualnie znajde prace ok, to wtedy znowu zaczniemy stosować antykoncepcje, bo nie mam zamiaru odrazu mówić w nowej pracy, że jestem w ciąży. Szczesre, to nawet bym się wściekła jakbym znalazła satysfakcjonującą mnie prace, za w miare przyzwoitą kase i zaszłabym w ciąże.

A tak w ogóle, to te co muszą się zabezpieczać powinny mi zazdrościć sexu na żywioł i żadnych konsekwencji z tego tytułu.

Tak czy siak sikne rano tak jak pisałam :/

To trzymajcie się dziewczyny jak dostane okres to tylko ewentualnie wpisze kiedy następna @. Duchem z wami będę i będę poczytywać.

Trzymam jeszcze raz kciuki za was wszytskie!!!!! Buziaczki. Aaa jak jutro wyjdzie negatyw, to nic nie bede pisać. Pa, pa.

Kropeczko
przykro mi, widzę że rozżaliła Cię ta cała sytuacja w tym cyklu czuć to w tym co napisałas... rozumiem Cie i pewnie nie jedna staraczka Cię rozumie, nie poddawaj się kochana moja i nie czuć złych emocji.
u mnie temka o jeden skoczyła.

I u mnie już troszkę bardzie tempka skoczyła i na razie się trzyma i mam dobry humor dzisiaj bo wolne i jutro też.
Dziewczyny muszę się wam czymś pochwalić. Ja mam 2 lewe ręcę do szycia itp robótek a wczoraj znalazłam w domu taką hm jakby podkładkę czy szablon do wyszywania haftem krzyżykowym z ładnym wzorem domku i kwiatów i kurcze nawet mi wychodzi i polubiłam takie wyszywanki :-) a myślałam że ja do tych rzeczy to lewa jestem kompletniee bo na drutach nie umiem na szydełku tez nie na maszynie porażka..

Ostatnia edycja:
ale ponuro dzisiaj.... :/ może z tej pogody u mnie ponury humor także tak więc Sailor nie obrażę się jakbyś troszkę humorku podrzuciła :)

przeklejam listę bo już trochę temu się znów zawieruszyła :D

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
m_monia................@ 04.04.2012 (3)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
​Puszka.................@09.04.2012(3)
Anke24.................@13.04.2012(3)
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@18.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)
malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@03.05.2012 (11)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Zonqa.....................@03.05.2012
Grzanka..................@05.05.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.05.2012 (7)
Karola_2907........@08.05.2012
Sihaya....................@12.05.2012(5)
Agacynda...............@16.05.2012 (6)

popatrz Czarni Ty za tydzień testujesz a dopiero co byłyśmy koło siebie z testowankiem na koniec marca tylkoże u mnie nadal wielkie nic, a u Ciebie kolejna szansa była...

Kropka tulę mocno, masz bardzo fajne podejście też nieraz już o tym myślałam, żeby odpuścić...będę trzymać za Ciebie kciuki :)

No i oczywiście czekamy na dobre wiadomości od najbardziej podejrzanych Sailor i Agus !!!!!! pozostałe dziewczyny też się odezwijcie co u Was!!!!!!!!

reklama
Jeeeeeeja a przede mna caly cykl jeszcze. Dzisiaj dopiero 4 dc...
Poszlismy wczoraj do tego klubu na saksofoniste, a tu takie rozczarowanie bo go nie bylo. Spedzilismy tam moze godzine i poszlismy do domu spac... Jak stare dziady hihi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry