reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej Kochane
Widzę że Kropeczka nam sie bardzo podejrzana zrobiła... no czyż by szczęście na nasze forum zawitało... ;p

Ja cały weekend w pracy oh jak ja tu cierpie mój kochany ma wolne 4 dni wiec poniedziałek i wtorek jest nasz :D
dzisiaj zasadził na ogrodzie czereśnie złocistą więc mu sms-ka napisałam że
dom już ma
żone zaraz będzie miał
drzewo posadzone
i nam został mały pędraczek
i mamy wszystko :D
odpisał mi że nasz śliczny mały aniołeczek będzie jak sie uda..
jaki on kochany

a co do teściowych to nie wiem z moją już jest ok
z kościołem nie mam pytań z jej strony totalny luz miedzy nami a jak po ślubie mamy nadzieje że będzie dobrzę najważniejsze to pozytywne nastawienie do świata i ludzi ot to moje nowe motto :)

Hej, ja już po imprezce i pomału wracamy do bielska. Póki co obeszło się bez afery chyba teściowej się zatęskniło przez ostatnie pół roku, bo póki co nic nie prowokuje.
Ja jeśli chodzi o czworaczki, to wolałabym nie....bo nie mamy z mężem w bielsku nikogo kto by nam mógł przy nich pomóc, a i mieszkanie za małe jest. Myślę, że to by był ogromny szok. Koleżanka męża, która jakiś czas temu bliźniaki urodziła, mówiła że życzy nam dzieci pojedynczych, bo z bliźniakami nawet jest ciężko.

Ja jak się położyłam o 15 30 tak teraz wstałam, wczoraj tak samo spałam :eek: ale się dziwnie czuje... dziewczyny pomóżcie :szok: Nic nie zrobiłam, kurdeee ide wziąć się za siebie, bo mnie noc zastanie :-(

Płakać mi się chce taka rozbita jestem, aaa i dziąsła mam takie, że jak umyłam zęby, to mi zaczęły krwawić :(
K...wa wszytsko naraz!!!! Ja już mam dosyć!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry