• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej Kochane
Widzę że Kropeczka nam sie bardzo podejrzana zrobiła... no czyż by szczęście na nasze forum zawitało... ;p

Ja cały weekend w pracy oh jak ja tu cierpie mój kochany ma wolne 4 dni wiec poniedziałek i wtorek jest nasz :D
dzisiaj zasadził na ogrodzie czereśnie złocistą więc mu sms-ka napisałam że
dom już ma
żone zaraz będzie miał
drzewo posadzone
i nam został mały pędraczek
i mamy wszystko :D
odpisał mi że nasz śliczny mały aniołeczek będzie jak sie uda..
jaki on kochany

a co do teściowych to nie wiem z moją już jest ok
z kościołem nie mam pytań z jej strony totalny luz miedzy nami a jak po ślubie mamy nadzieje że będzie dobrzę najważniejsze to pozytywne nastawienie do świata i ludzi ot to moje nowe motto :)

Hej, ja już po imprezce i pomału wracamy do bielska. Póki co obeszło się bez afery chyba teściowej się zatęskniło przez ostatnie pół roku, bo póki co nic nie prowokuje.
Ja jeśli chodzi o czworaczki, to wolałabym nie....bo nie mamy z mężem w bielsku nikogo kto by nam mógł przy nich pomóc, a i mieszkanie za małe jest. Myślę, że to by był ogromny szok. Koleżanka męża, która jakiś czas temu bliźniaki urodziła, mówiła że życzy nam dzieci pojedynczych, bo z bliźniakami nawet jest ciężko.

Ja jak się położyłam o 15 30 tak teraz wstałam, wczoraj tak samo spałam :eek: ale się dziwnie czuje... dziewczyny pomóżcie :szok: Nic nie zrobiłam, kurdeee ide wziąć się za siebie, bo mnie noc zastanie :-(

Płakać mi się chce taka rozbita jestem, aaa i dziąsła mam takie, że jak umyłam zęby, to mi zaczęły krwawić :(
K...wa wszytsko naraz!!!! Ja już mam dosyć!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry