Dobra dziewczyny, ja nie wiem czy to podświadomość czy nie, ale cycki ledwo mi się do stanika mieszczą, 3 dni nie bolały w sumie, a dzisiaj mam masakre, Mało tego zapaliłam papierosa i poszłam zwymiotować, zrobiło mi się słabo i niedobrze. Syfów na twarzy mam tyle, że wyglądam jakbym ospe miała, nie wiem ile będe musiała pudru jutro nawalić. Zrobie jutro teściora z rana, a później wstrzymam się do środy rano, a jak nie dostane, to w piątek rano pójde na bete. W tamtym cyklu prawie w ogóle mnie piersi nie bolały tylko sutki, a teraz mnie pieką, mrowią, a po schodach jak schodze to czuje jakby miały mi się urwać.
No nic, na tym koniec mojego biadolenia
już więcej nie będe, dopiero dam znać jak teścior o ile mnie nie wyleje...
Jakie plany na sobote macie Kochane?
Ja spadam zaraz do warzywniaka po świeże owocki, później robie domowe spa. Stopy, dłonie, kąpiel, depilacja, jakiś balsamik brązujący. Musze iść kupić tylko do frencza biały lakier, bo z tego co mam glina się zrobiła :/
Aaa wczoraj byłam u fryzjerka i podciełam 2 cm włoski, żeby wzmocnić troszkę.
Mynia trzymam kciuki za to żeby Ci choróbsko przeszło i za udany pobyt u swojego mężczyzny? A gdzie to odfruwasz dokładnie?
No nic, na tym koniec mojego biadolenia
już więcej nie będe, dopiero dam znać jak teścior o ile mnie nie wyleje...Jakie plany na sobote macie Kochane?
Ja spadam zaraz do warzywniaka po świeże owocki, później robie domowe spa. Stopy, dłonie, kąpiel, depilacja, jakiś balsamik brązujący. Musze iść kupić tylko do frencza biały lakier, bo z tego co mam glina się zrobiła :/
Aaa wczoraj byłam u fryzjerka i podciełam 2 cm włoski, żeby wzmocnić troszkę.
Mynia trzymam kciuki za to żeby Ci choróbsko przeszło i za udany pobyt u swojego mężczyzny? A gdzie to odfruwasz dokładnie?

fajnie by bylo :-)